deceptive_d Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21, 2007 Παιδια το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξηςΣτο σκληρο (WD KS 320gb) που εχω την μουσικη μου αρχικα ειχα προβλημα να ανοιξω το φακελο με τα ελληνικα τραγουδια, εκανε δηλαδη ο εξπλορερ πολυ ωρα να το ανοιξει. Μετα απο καμια εβδομαδα σταματησε να μου τον ανοιγει τελειως και μερικες φορες μου εβγαζε και το μυνημα οταν κλικαρα πανω στο φακελο οτι πρεπει να κανω φορματ ολο το δισκο. Κανω error disk checking, defragment, Zone alarm Pro antivirus kai antispyware scans και εξαφανιστηκε τελειως ο φακελος δια παντως.....????Εχεις κανεις ιδεα τι παιζει και τι μπορει να γινεται? Τι μπορει να εχω κολλησει και τι πρεπει να κανω παραπανω?Ευχαριστω εκ των προτερων guys Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 ο δισκος ειναι εσωτερικος η εξωτερικος ; στην διαχειριση συσκευων και στην διαχειριση δισκων τον βλεπει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 21, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Corrupted πληροφορία του φακέλου... Προσπάθησε με κάποιο undelete πρόγραμμα να ανασύρεις το φάκελο και τα δεδομένα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Νοέμβριος 28, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Εσωτερικος ΣΑΤΑ 2 και φαινεται μια χαρα στην διαχειριση συσκευων..Δηλαδη σε περιπτωση corruption ποια ειναι η αιτια? Αστοχια υλικου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Νοέμβριος 28, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Προβληματικά καλώδια σύνδεσης, βασικά κακές επαφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deceptive_d Νοέμβριος 29, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2007 OK guys ευχαριστω. Θα το προσπαθησω με κανα undelete προγραμματακι και θα σας πω τι εγινε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.