Jump to content

Kingston HyperX (πανε καλα?)

lens888

Recommended Posts

Γεια σας παιδια! Προσφατα αγορασα PC με την εξης συνθεση:

Pentium Core 2 Duo E6750 2.66GHz

MSI P35 Neo Combo

2x Kingston khx6400d2/1g 1GB στα 800MHz

Το προβλημα προεκυψε με την μνημη.Την αγορασα ξεροντας οτι τρεχει στα 800MHz με 5-5-5-15 timings αλλα το συστημα μου την εδειχνε στα 667MHz με 6-6-6-15 timings.Μου ειπαν οτι επρεπε να "πειραξω" την συχνοτητα και τα timings απο το ΒΙΟS απο οπου και το εκανα...

Γιατι ομως τρεχοντας το CPU-Z μου εμφανιζει την μνημη στα PC2-5300 (333 MHz) ?

Ετσι ειναι οι εργοστασιακες ρυθμισεις?

Μηπως πρεπει να αναβαθμισω το BIOS?

Την διαδικασια αλλαγης της συχνοτητας και των timings απο το BIOS θα την εκανα αν ειχα αγορασει οποιαδηποτε αλλη μαρκα μνημης ή συμβαινει μονο στις Kingston αυτο το φαινομενο?

Επισης ανεβασα τα Volts σε 2.0V (για μεγιστη αποδοση αποδοση οπως λενε τα χαρακτηριστικα της μνημης) απο 1.85V,καλα εκανα ή θα εχω προβλημα?

Τελος,εχω περιθωρια να "πειραξω" κι αλλο την συχνοτητα ή τα timings για να εχω καλυτερη αποδοση? αφου υπαρχει η παθητικη ψυξη ελεγα...

Ευχαριστω για την υπομονη σας στα πολλα ερωτηματα

(Σαν να μετανιωσα που πηρα την συγκεκριμενη μνημη...)

post-8209-1416073277,0454_thumb.jpg

Σε εναν ξαδερφο που ειχα κανει ενα συστημα απο Multirama βαλανε και 667 παρολο που πληρωσαμε τις 800αρες.

Φαινεται ομως να παιζουν ανετα στα 800 με 5αρια. Δεν νομιζω να υπαρχει ουσιαστικη διαφορα.

το 333 είναι 667mhz και μπορεί να θέλεις bios update ή ρύθμισει από το bios. για να δεις άμα είναι 800 άνοιξε το κουτί δες τον κωδικό στις μνήμες πάνε στο site της kingston και δες που αντιστοιχούν

καλο μου ακουγεται effect...ηταν ομως το συστημα του σταθερο στα 1000MHz με 2.2V?

τελικα παιδια,μονο στις Kingston χρειαζεται ρυθμιση απο το BIOS ή αν επαιρνα κ αλλη μαρκα στα 800MHz θα μου την εμφανιζε 667MHz και μετα θα επρεπε να την ανεβασω στα 800MHz?

Το spd των μνημών είναι πάντα για συχνότητα που δουλεύει με 1,8 ρεύμα. Σύμφωνα με την kingston οι hyperx θέλουν 2,0 V για τα 800, και άρα δεν μπορεί να το έχουν ως spd. Οι Team group δουλεύουν 800 με 1,8 έτσι δεν είναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.