stefanos9 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Θα εχω προβλημα μεταβασης? Νο plug & play?Να κανω update κανα chipset inf ?Ολα ειναι πανω σε raid-0 (WinXP, Win Vista, Programs, Games)Μονο τα torrents εχω σε ενα 250αρι σκετο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darisg Νοέμβριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Από P5B deluxe (p965) σε abit IP35 pro (p35) το raid0 (λειτουργικό), δούλεψε απροβλημάτιστα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από darisg Από P5B deluxe (p965) σε abit IP35 pro (p35) το raid0 (λειτουργικό), δούλεψε απροβλημάτιστα...... To ίδιο κι εδώ (σε GB P35-DS4) με Vista 64 Ultimate Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Νοέμβριος 20, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Thanks. Κατι αλλο...Σε περιπτωση cross-fire το Χ38 λογω 2χ 16 PCI_E εχει σημαντικο advantage, ετσι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 21, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Παρόμοια ερώτηση κι εγώ: από 975 σε Ρ35 χρειάζεται format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Νοέμβριος 21, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 @junior-21- : Όχι, το ICH9 διαβάζει τα ICH7 raid disks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 21, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Edit: όχι raid, απλό setup ΧΡ από δίσκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Νοέμβριος 25, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Μπορει να μην χρειαζεται φορματ για το RAID, αλλα ακνονικα δεν κανουμε format οταν αλλαζουμε chipset ετσι και αλλιως? Π.χ. νομιζω απο 975 σε P35 θες format λογω αλλαγης chipset ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 25, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Εϊναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Εγώ δεν κάνω. Από gigabyte Ds3 σε Ip35 pro δεν έκανα. Aπλά έκανα το κόλπο με την κατάργηση των συσκευών και επανεγκατάσταση τους μετά. Κατι κάνεις στο device manager, αλλά δεν θυμάμαι που έχω το link. Και στο φορουμ κάπου το γράφει....ΔΟυλεύει αψεγάδιαστα. Και έχω και σύστημα φορτωμένο με πάρα πολλά, και όχι ένα απλό bench-optimized. Και αυτός είναι ο λόγος ποπυ δεν κάνω format. Είναι υπερβολικά δύσκολο πια να ξαναφέρω το σύστημα από το μηδέν στην σημερινή του μορφή. ΓΙα κάποιον που έχει μόνο παιχνίδια και 2-3 άλλες ρυθμίσεις εννοείται πως το clean install δεν κοστίζει τίποτα και έχει το κεφάλι του ήσυχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos9 Νοέμβριος 27, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Aπλά έκανα το κόλπο με την κατάργηση των συσκευών και επανεγκατάσταση τους μετά. Κατι κάνεις στο device manager, αλλά δεν θυμάμαι που έχω το link. Και στο φορουμ κάπου το γράφει.... που ειναι αυτο το guide ρε παιδια ? Προσπαθησα να το βρω αλλα γιοκ, δεν ξερω καν πως λεγεται..:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.