Jump to content

Απο P965 σε P35/X38 : BOOT RAID-0 OK ??

stefanos9

Recommended Posts

Θα εχω προβλημα μεταβασης? Νο plug & play?

Να κανω update κανα chipset inf ?

Ολα ειναι πανω σε raid-0 (WinXP, Win Vista, Programs, Games)

Μονο τα torrents εχω σε ενα 250αρι σκετο..

Μπορει να μην χρειαζεται φορματ για το RAID, αλλα ακνονικα δεν κανουμε format οταν αλλαζουμε chipset ετσι και αλλιως? Π.χ. νομιζω απο 975 σε P35 θες format λογω αλλαγης chipset ετσι δεν ειναι?

Εϊναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Εγώ δεν κάνω. Από gigabyte Ds3 σε Ip35 pro δεν έκανα. Aπλά έκανα το κόλπο με την κατάργηση των συσκευών και επανεγκατάσταση τους μετά. Κατι κάνεις στο device manager, αλλά δεν θυμάμαι που έχω το link. Και στο φορουμ κάπου το γράφει....

ΔΟυλεύει αψεγάδιαστα. Και έχω και σύστημα φορτωμένο με πάρα πολλά, και όχι ένα απλό bench-optimized. Και αυτός είναι ο λόγος ποπυ δεν κάνω format. Είναι υπερβολικά δύσκολο πια να ξαναφέρω το σύστημα από το μηδέν στην σημερινή του μορφή. ΓΙα κάποιον που έχει μόνο παιχνίδια και 2-3 άλλες ρυθμίσεις εννοείται πως το clean install δεν κοστίζει τίποτα και έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Aπλά έκανα το κόλπο με την κατάργηση των συσκευών και επανεγκατάσταση τους μετά. Κατι κάνεις στο device manager, αλλά δεν θυμάμαι που έχω το link. Και στο φορουμ κάπου το γράφει....

που ειναι αυτο το guide ρε παιδια ?

Προσπαθησα να το βρω αλλα γιοκ, δεν ξερω καν πως λεγεται..:cry: :confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.