black21 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Καλημέρα παίδες Ψάχνω για μνήμες και επειδή το μηχάνημα θα το συναρμολογήσω μόνος μου (και δεν το έχω κάνει ξανά) φοβάμαι μην έχω τίποτα επιπλοκές από ασυμβατότητες) Η MOBO που επέλεξα είναι η Abit IP35Pro (P35, s775, DDR2, GURU) Θέλω να βάλω δύο των 2 GB από τις παρακάτω: TeamGroup Ram 2GB Kit DDR2 800MHz Elite Τι λέτε είναι καλή επιλογή; Επίσης... διάβασα κάποια post για ΜΟΒΟ' s και κατέληξα στην παραπάνω. Ποιά η άποψη σας;
gar Νοέμβριος 20, 2007 #2 Νοέμβριος 20, 2007 Σημερα την πήρα τη συγκεκριμένη μητρική και μου θύμισε κάτι από την παλιά Fatal1ty 939 που είχα....Η μητρική είναι σχετικά δύσκολη στις ρυθμίσεις-σε κάποια φάση ενω ειχα κάνει εγκατασταση των windows εκανα επανεκίνηση και δεν μου εβρισκε δίσκους!για κάνα 2ωρο της κατέβασα μερικά χερουβιμ και ως δια μαγειας δούλεψε παλι.- αλλά είναι σκύλι και βράχος σταθερότητας!!για την πλάκα έφτασα τον Ε6400 στα 3.5ghz και βλέπω οτι πάει και άλλο, αλλά με κόβουν οι μνήμες geil 2x1 gb 800αρες(μην τις πάρεις).παρε corsair xms2και για να μην ανοίγω άλλο θέμα. κάποιος που έχει την ίδια μητρική δε μου λέει πως θα ενεργοποιήσω το raid? στο βιοσ έχει 2 ελεγκτες αλλά οταν τους ενεργοποιώ τότε πριν τα φορτώσει το λειτουργικό ρυθμίζω με ctr+I τις συστοιχίες και μετά μου πετάει system disk failure klp klp.??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.