panos59 Ιανουάριος 13, 2008 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 κατι εχω βρει. για την μετατροπη υπαρχει λυση, θα τα παω τα S8 σε φωτογραφο, ψαχνω για ενα καλο κατι εχω βρει.εχει κανενας καμερα για 8mm? που να μπορει να τα προβαλει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Ιανουάριος 13, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 Δεν καταλαβαινω τι ακριβως βρηκες..Ναι εχω την καμερα που εχει φωτογραφιες πιο πανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 13, 2008 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2008 Τελικά έβγαλες άκρη με το βύσμα? Αν θέλεις, η δική μου είναι διαθέσιμη, αλλά πρέπει να τη φτιάξουμε. Αξίζει όμως γιατί είναι πολύ καινούρια και με εξαιρετικό φακό.Απορία: Εντάξει με την εικόνα... τον ήχο πως θα τον πάρουμε? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 14, 2008 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard!Απορία: Εντάξει με την εικόνα... τον ήχο πως θα τον πάρουμε? :...: ’ν έχει ένα line-out η μηχανή προβολής λύνεται το θέμα αμέσως...Μπορεί και να λέω χαζομάρα όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos59 Ιανουάριος 16, 2008 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 καλισπερα και παλι, θα εξηγησω αμεσως τις δικες μου πληροφοριεσ. αρχικα εγω εχω μια καμερα την copal sound cp 422 με 2track, δηλαδη η συγκεκριμενηεχει δυνατοτητα και εγγραφης ηχου - εικονας αλλα και προβολης. προσπαθησα να βρω μια ακρη να μαθω πως μπορω να την κανω να μπει σε λειτουργια και βρηα καποιον ανθροπω μετα απο πολλα και θα κανει μια καλη συντηρηση, ετσι θα μπορεσω να προβαλω και τις μπομπινες των 8ΜΜ. αν μιλησουμε για το θεμα πως γινεται αλλα και που μπορουμε να γραψουμε τα 8ΜΜ σε DVD κατι βρηκα στα Εξαρχεια ενα φωτογραφειο που κανει αυτη την δουλεια αλλα θελω να σιγουρευτω για την ποιοτητα. την τιμη που μου ειπανε ειναι 100 ευρω για 1 ωρα. εσεις εχετε βρει τιποτα? τι εχετε να πειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos59 Ιανουάριος 16, 2008 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 επισης αν θελετε σασ δινω και το τηλεφωνο να μιλησουμε πιο ευκολα για το θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Ιανουάριος 16, 2008 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Ρε παιδια πλακα κανετε?.. Τι ηχος?... Αφου δεν καταγραφεται ηχος στις πομπινες!!.. Τουλαχιστον αυτες που εχω εγω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Ιανουάριος 17, 2008 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 σωστός ο Louris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 17, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Εγώ έχω σίγουρα κάποιες με ήχο. Δε θυμάμαι αν είναι προσωπικές, ή κάποιες με καρτούν που έχω, αλλά έχω σίγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Ιανουάριος 17, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2008 Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 09:20] Εγώ έχω σίγουρα κάποιες με ήχο. Δε θυμάμαι αν είναι προσωπικές, ή κάποιες με καρτούν που έχω, αλλά έχω σίγουρα 1ον - Για το βισμα τωρα θα το ψαξω , γιατι μεχρι προχθες ημουν εκτος Ελλαδος. 2ον - Δεν ξερω για τις πομπινες 8mm, αν καταγραφουν ηχο, αλλα μου ακουγεται λιγο παραξενο. Βεβαια δεν το γνωριζω και ακουγεται ενδιαφερον. Απο τι πηγη ειναι τραβηγμενες οι πομπινες σου?.. Εχεις το μοντελο?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos59 Ιανουάριος 18, 2008 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 δεν τις COPAL CP SOYND 422 ME 2 TRACK, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝΑν τυχενε να σε δω θα εφερνα και την καμερα...εχει και μικροφωνο και ηχειοCOPAL CP SOYND 422 ME 2 TRACK Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos59 Ιανουάριος 18, 2008 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ RECORD, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ COPAL 422 ΠΟΥ ΕΧΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos59 Ιανουάριος 18, 2008 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Εγω εχω την 422 ενα μοντελο παραπανω ειναι το οποιο εχει και εγγραφη ηχου. αυτο το διαστημα την εχω παει σε εναν κυριο που βρηκα και τησ κανει συντηρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 18, 2008 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Φίλε Louris για το καλώδιο μήπως έχει αυτός ;http://www.emimikos.gr/shop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Ιανουάριος 18, 2008 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 Ισως ξεκινησω σαφαρι απο σημερα το απογευμα αλλα το λινκ που δινεις, ειδα οτι ειναι λειβαδια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowRunner Ιανουάριος 18, 2008 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2008 χεχε ναι ; δεν είδα που είναι... απλά όταν έψαχνα παλιά για ηλεκτρονικά και δεν έβρισκα πουθενά αυτό που ήθελα τοπικά, το βρήκα σε αυτόν... μιλάμε έχει τα πάντα. Νομίζω στέλνει παντού και πρέπει να έχει συνεργάτες και έτσι... δεν χάνεις τπτ να ρωτήσεις. Ακούς εκεί λειβαδιά... :hehe: που τον βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.