Jump to content

8mm πομπινες σε DVD

Louris7

Recommended Posts

Τελικά έβγαλες άκρη με το βύσμα? Αν θέλεις, η δική μου είναι διαθέσιμη, αλλά πρέπει να τη φτιάξουμε. Αξίζει όμως γιατί είναι πολύ καινούρια και με εξαιρετικό φακό.

Απορία: Εντάξει με την εικόνα... τον ήχο πως θα τον πάρουμε? :...:

Αρχική απάντηση από Wizard!Απορία: Εντάξει με την εικόνα... τον ήχο πως θα τον πάρουμε? :...:

’ν έχει ένα line-out η μηχανή προβολής λύνεται το θέμα αμέσως...

Μπορεί και να λέω χαζομάρα όμως.

καλισπερα και παλι,

θα εξηγησω αμεσως τις δικες μου πληροφοριεσ.

αρχικα εγω εχω μια καμερα την copal sound cp 422 με 2track, δηλαδη η συγκεκριμενη

εχει δυνατοτητα και εγγραφης ηχου - εικονας αλλα και προβολης.

προσπαθησα να βρω μια ακρη να μαθω πως μπορω να την κανω να μπει σε λειτουργια και βρηα καποιον ανθροπω μετα απο πολλα και θα κανει μια καλη συντηρηση, ετσι θα μπορεσω να προβαλω και τις μπομπινες των 8ΜΜ.

αν μιλησουμε για το θεμα πως γινεται αλλα και που μπορουμε να γραψουμε τα 8ΜΜ σε DVD κατι βρηκα στα Εξαρχεια ενα φωτογραφειο που κανει αυτη την δουλεια αλλα θελω να σιγουρευτω για την ποιοτητα. την τιμη που μου ειπανε ειναι 100 ευρω για 1 ωρα.

εσεις εχετε βρει τιποτα?

τι εχετε να πειτε?

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 09:20]

Εγώ έχω σίγουρα κάποιες με ήχο. Δε θυμάμαι αν είναι προσωπικές, ή κάποιες με καρτούν που έχω, αλλά έχω σίγουρα :)

1ον - Για το βισμα τωρα θα το ψαξω , γιατι μεχρι προχθες ημουν εκτος Ελλαδος.

2ον - Δεν ξερω για τις πομπινες 8mm, αν καταγραφουν ηχο, αλλα μου ακουγεται λιγο παραξενο.

Βεβαια δεν το γνωριζω και ακουγεται ενδιαφερον. Απο τι πηγη ειναι τραβηγμενες οι πομπινες σου?.. Εχεις το μοντελο?...

χεχε ναι ; δεν είδα που είναι... απλά όταν έψαχνα παλιά για ηλεκτρονικά και δεν έβρισκα πουθενά αυτό που ήθελα τοπικά, το βρήκα σε αυτόν... μιλάμε έχει τα πάντα. Νομίζω στέλνει παντού και πρέπει να έχει συνεργάτες και έτσι... δεν χάνεις τπτ να ρωτήσεις.

Ακούς εκεί λειβαδιά... :slap::hehe: :hehe: που τον βρήκα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.