Louris7 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20, 2007 Οπως λεει και ο τιτλος , εχω κατι ταινιες 8mm , πομπινες, και θελω να τις μετατρεψω σε DvD.....Εχω εναν τυπο , ο οποιος κανει αυτη τη δουλεια αλλα δεν ειναι μαλλον και τοσο καλη η ποιοτητα....Ξερει κανεις που μπορω να απευθυνθω?....Σκεφτομαι να παω σε ερτ κ.τ.λ. αλλα απο οτι ξερω αυτοι δεν ασχολουνται και πολυ ... Επισης σκεφτηκα, αν εβρισκα που εχω , που μαλλον εχει πεταχτει, να προβαλω εγω την ταινια και να τραβηξω με καμερα!!!...Καμια ιδεα, καποιος που να ξερει που κανουν αυτοι τη δουλεια σε καλη ποιοτητα οσο γινεται?....(υ.σ.. - Οι ταινιες ειναι οπως καταλαβαινεται, μεγαλη συναισθηματικης αξιας, και με καιει πολυ τοσο να μην χαλασουν αλλο, οσο και η μεταφορα να γινει με τον καλυτερο τροπο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 ’μα βρεις λύση, και σχετικά φθηνή, πες μου κι εμένα... Όλα τα παιδικά μου χρόνια ξεθωριάζουν σε κάποια ντουλάπια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Νοέμβριος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Καμια λυση κανεις?..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Νοέμβριος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Επειδή μου έκανε εντύπωση το ερώτημα σας το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό ! http://www.apmstudio.com/ Από ότι κατάλαβα είναι από τους καλύτερους (παγκοσμίως ?). Λένε ότι μετατρέπουν απολύτως τα πάντα και ότι επιστρέφουν ακόμα και χρήματα αν δεν μείνεις ικανοποιημένος. Οι τιμές μου φάνηκαν λογικές και από το λίγο που έψαξα στέλνουν και Ελλάδα. (Δεν είμαι σίγουρος) Βέβαια το θέμα είναι αν ρισκάρεις να στείλεις την μπομπίνα σου. Ισως κάποια που δεν σας καίει για πειραματισμό ! Οπως είπα το έψαξα πρόχειρα. Τσεκάρετε και εσείς το site και αν θέλετε να ψάξετε περαιτέρω να σας πω (σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ή βαριέστε να ανοίξετε λεξικό !) ότι η μπομπίνα στα αγγλικά είναι "reel" ! Αυτά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Νοέμβριος 20, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από JohnG85 [Σήμερα, στις 00:18] Επειδή μου έκανε εντύπωση το ερώτημα σας το έψαξα λίγο και βρήκα αυτό ! http://www.apmstudio.com/ Από ότι κατάλαβα είναι από τους καλύτερους (παγκοσμίως ?). Λένε ότι μετατρέπουν απολύτως τα πάντα και ότι επιστρέφουν ακόμα και χρήματα αν δεν μείνεις ικανοποιημένος. Οι τιμές μου φάνηκαν λογικές και από το λίγο που έψαξα στέλνουν και Ελλάδα. (Δεν είμαι σίγουρος) Βέβαια το θέμα είναι αν ρισκάρεις να στείλεις την μπομπίνα σου. Ισως κάποια που δεν σας καίει για πειραματισμό ! Οπως είπα το έψαξα πρόχειρα. Τσεκάρετε και εσείς το site και αν θέλετε να ψάξετε περαιτέρω να σας πω (σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ή βαριέστε να ανοίξετε λεξικό !) ότι η μπομπίνα στα αγγλικά είναι "reel" ! Αυτά ! Ok σε ευχαριστω. θα το κοιταξω αυριο πιο αναλυτικα. Και παλι ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
videodv Νοέμβριος 21, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Αλλη λύση ειναι προβολή σε οθόνη και λήψη με μια καλή ψηφιακή βιντεοκάμερα. Τα αποτελέσματα έαν γινουν όλα προσεχτικά είναι άψογα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Νοέμβριος 21, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 και εγώ με camera το έκανα με πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. καλό στήσιμο θέλει μόνο τώρα για όσο πιο τέλεια μεταφορά γίνεται νομίζω αν πας σε ένα μεγάλο φωτογραφείο θα σε κατευθύνουν σωστά. απλά είναι κάτι που στοιχίζει αρκετά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Νοέμβριος 21, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από tarasque [Σήμερα, στις 09:20] και εγώ με camera το έκανα με πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα. καλό στήσιμο θέλει μόνο τώρα για όσο πιο τέλεια μεταφορά γίνεται νομίζω αν πας σε ένα μεγάλο φωτογραφείο θα σε κατευθύνουν σωστά. απλά είναι κάτι που στοιχίζει αρκετά. Σε φωτογραφειο δουλευω και μαλιστα φωτογραφειο-εργαστηριο.. Ξερω καποιους που κανουν αυτη τη δουλεια, αλλα δεν με ικανοποιουν. Η ποιοτητα ειναι μετρια, ενας πελατης ομως , με τα λεφτα που δινει ειναι ικανοποιημενος. Επειδη ομως τα βλεπω καθε μερα απο μεσα τα πραγματα, θελω να το ψαξω καλυτερα. Ειναι πολυ σπανιο μεχρι τωρα , καποιος να θελει απο πομπινα σε DVD. οι περισσοτεροι θελουν vhs , hi8 , minidv , minidvd κ.τ.λ να μετατρεψουν... Θελω οπως ειπα οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα. με τα δικα μου γουστα... Γιατι αρκετοι αντιγραφουν κασετες σε dvd , αλλη εχω δει κατι ποιοτητες.... Τεσπα..Αλλη κουβεντα αυτη. Αυτο που εκανες ειναι μια λυση, αλλα πως εκανες προβολη?....Αυτο με ενδιαφερει. Το πως εκανες προβολη... Εχεις δικο σου προβολεα?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Νοέμβριος 21, 2007 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 ναι είχα έναν προβολέα από φίλο του πατέρα που ταξίδευε το 70 με τα καράβια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Νοέμβριος 21, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Αρα δεν εχεις... Απλως αν ξερεις που μπορω εστω να βρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 21, 2007 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 Αρα δεν εχεις... Απλως αν ξερεις που μπορω εστω να βρω.... Έχω εγώ μιά εξαιρετική μηχανή και πανί κρυσταλλιζέ. Το πρόβλημα είναι ότι η μηχανή έχει κάποια βλάβη και δεν έχω ασχοληθεί να την επισκευάσω. Δε θυμάμαι καν αν είναι το μοτέρ της, ή απλά έχει καεί η λάμπα. Απλά θυμάμαι ότι έχει χαλάσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Νοέμβριος 23, 2007 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Πολύ εύκολα και οικονομικά υπάρχει λύση στο πρόβλημα σου.Παίρνεις ένα VCR και το συνδέεις με το Line in της κάρτας γραφικών.Αν δεν έχει Line in τότε αγοράζεις μια κάρτα TV με είσοδο και την συνδέεις με το VCR. Εμένα η ΄κάρτα γραφικών μου εχει Line in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 23, 2007 #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από apostolis22...Παίρνεις ένα VCR και το ... Μάλλον δεν διάβασες τον τίτλο... Μιλάμε για πομπίνες, 8μμ. Παλιά film... Χώρια που η ποιότητα που βγάζει η λύση που λες, είναι κάτω του μετρίου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Νοέμβριος 23, 2007 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Sorry νόμιζα πως εννοούσε τις παλιές κασσέτες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarasque Νοέμβριος 23, 2007 #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 [21-11-2007 13:45] Αρα δεν εχεις... Απλως αν ξερεις που μπορω εστω να βρω.... έχω και εγώ έναν του πατέρα αλλά νομίζω έχει καεί η λάμπα αν σε ενδιαφέρει να το ψάξουμε στείλε μου πμ για λεπτομέρειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 7, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 http://www.canon.com/camera-museum/camera/cine/data/1956-1970/1969_cinestar_s400.html?lang=us&categ=srs&page=8mpΑυτη ειναι που μολις πηρα στα χερια μου.... Τοσο καιρο την εψαχνα, και πλεον ειμαι ενα βημα πιο κοντα στην DVdτοποιηση. Εχω βεβαια το εξης προβλημα.δεν ξερω αν λειτουργει γιατι δεν εχω ρευμα να το συνδεσω.Μπορει να βοηθησει κανεις?...Που μπορω να βρω καλωδιο?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 7, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Μερικες φωτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 7, 2007 Author #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 ανοιχτο το κουτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 7, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Και αυτη ειναι η υποδοχη για το καλωδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Δεκέμβριος 7, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Και τελος οι ενδειξεις για το ρευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.