Jump to content

Η νέα πλατφόρμα bh

jpavly

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Herc

Δνε φτιαχνει καμια καρτα γραφικων, να υπαρχει ανταγωνισμος και να αφησει τις μ@λ@κιες.Αντε να μπει και αλλος παικτης στο παιχνιδι.

Φιλαράκο εδώ δεν είναι γήπεδο. Τι είναι λάθος και τι όχι για ένα προϊόν προφανώς και δεν το κρίνεις εσύ. Αν δεν σου αρέσει, δικό σου θέμα. Σε παρακαλώ να αναθεωρήσεις το post σου και τη γλώσσα που θέλεις να χρησιμοποιείς εδώ.

Ευχαριστώ.

Αρχική απάντηση από jpavly

Φιλαράκο εδώ δεν είναι γήπεδο. Τι είναι λάθος και τι όχι για ένα προϊόν προφανώς και δεν το κρίνεις εσύ. Αν δεν σου αρέσει, δικό σου θέμα. Σε παρακαλώ να αναθεωρήσεις το post σου και τη γλώσσα που θέλεις να χρησιμοποιείς εδώ.

Ευχαριστώ.

Τώρα νομίζω ότι είσαι λίγο υπερβολικός

jpavly, εκτός από την λέξη (μ@λ@κιες) ο Herc είπε την γνώμη του. :magic:

Αρχική απάντηση από tolis86

τι γιατι? γιατι ετσι. αυτο θελει να φτιαξει. αυτο αναπτυσει και αυτο πουλαει. αμαν. οποιος ξερει πως λενε το νεο επεξεργαστη της intel εγινε και κομπιουτερακιας και ξερολας....γενικα το λεω

Πολύ νευρικότητα παρατηρώ γιατί?

:magic:

Για την λεξη μ.... ζωταω συγνωμη, εαν ενοχλησε.Για τα αλλα που εγραψα, ισχυουν στο ακεραιο.Ειναι γνωμη μου.Δεν ζουμε στο Ιρακ και μπορω να εκφραζομαι ελευθερα.Τωρα εαν ενοχλουνται καποιοι, τι να κανω.Μηπως να το

:sick: . Ειναι καλυτερα

Αρχική απάντηση από Herc [Σήμερα, στις 20:36]

Για την λεξη μ.... ζωταω συγνωμη, εαν ενοχλησε.Για τα αλλα που εγραψα, ισχυουν στο ακεραιο.Ειναι γνωμη μου.Δεν ζουμε στο Ιρακ και μπορω να εκφραζομαι ελευθερα.Τωρα εαν ενοχλουνται καποιοι, τι να κανω.Μηπως να το

:sick: . Ειναι καλυτερα

Φιλαρακι, και εγω μαζι σου...

@jpavly... Αν δεν θελετε το λαμπ, να γινει "online service" για

χαλασμενα τροφοδοτικα, και ελλατωματικες μητρικες και rma,

η γνωμες για νεο η/υ ,

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ λιγο με τις υποδειξεις και τα τσεκουρια...

Τον γουσταρω τον λαμπη, και ειναι κριμα αυτο που γινεται συνεχεια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.