cptkoulis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Εχω στην κατοχη μου μια απο τις πρωτες 2900XT που ηρθαν στην Ελλαδα και εχω δοκιμασει ολους τους drivers που κυκλοφορησαν,μεχρι και τους πιο προσφατους 7.10 που εχουν εγκατασταθει και λειτουργουν αψογα.Δοκιμασα λοιπον να συνδεσω την VGA μεσω HDMI καλωδιου με την TV(χρησιμοποιω και τον DVI σε HDMI ανταπτορα που παρειχε η Sapphire με τη VGA) και η εικονα προβαλλεται κανονικα(λιγο θολη βεβαια αλλα αυτο θελει ρυθμιση).Ωστοσο ο ηχος προερχεται απο την onboard καρτα ηχου της μητρικης.Οταν ομως επιλεγω απο το "control panel"->"sounds and audio devices" η αναπαραγωγη να γινεται απο το "ATI HD Audio rear output" δεν εχω καθολου ηχο απο τα 2 ηχεια της TV οπως θα επρεπε να εχωΤι μπορει να συμβαινει?Επαναλαμβανω οτι οι drivers εχουν εγκατασταθει κανονικοτατα και τα windows αναγνωριζουν την 2900 σαν καρτα ηχου.Επισης δεν εχω ξεχασει το volume σε χαμηλη σταθμη ή mute καταστασηΤελος παραθετω απο το επισημο site"Ultimate High Definition Gaming TechnologyEstablish a new level of performance with our next-generation unified shader engine with 320 unified stream processors, a 512-bit memory interface, CrossFire, game physics, and built-in HDMI with multi-channel 5.1 surround audio technology designed for discerning gamers"
TASOS Νοέμβριος 20, 2007 #2 Νοέμβριος 20, 2007 Ηχο βγάζει το DVI της κάρτας που είναι πιό κοντά στη μητρική.Γιά τσεκάρισε το.
JimmyFox Νοέμβριος 20, 2007 #3 Νοέμβριος 20, 2007 Ναι όντως, το ένα DVI βγάζει ΚΑΙ τον ήχο. Στη Sapphire που έχω είναι το δεξιό όπως κοιτάμε το PC από μπροστά. Δε ξέρω αν αυτό αλλάζει ανάλογα την υλοποίηση.
cptkoulis Νοέμβριος 20, 2007 Author #4 Νοέμβριος 20, 2007 Αλλαξα θεσεις στα καλωδια(συνδεοντας την TV στο "πρωτο" DVI) και παλι δεν ειχα ηχο απο την TV(στα ακουστικα ομως ειχα)Τελικα το προβλημα ηταν (και) στο player,δηλαδη ο Windows media player εδωσε ηχο απο την TV σε αντιθεση με το Zoom Player που δεν συνεργαζεται ή θελει περαιτερω ρυθμισηΕγκυκλοπαιδικα ρωτωντας,ΑΝ δεν λειτουργουσε τελικα η 2900 ως καρτα ηχου οπως υποσχεται ο κατασκευαστης,εχουμε περιπτωση RMA?
Jos3ph Νοέμβριος 21, 2007 #5 Νοέμβριος 21, 2007 ναι έχεις περίπτωση RMA , αλλά απλά μόνο κάποια ρύθμιση είναι στο σύστημα ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.