Jump to content

draytec Vigor 2700vg problem

crmaris

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το βάζω στο σωστό section παιδιά αλλά η ιστορία έχει ως εξής :

Πριν από κανα τρίμηνο είπα να πάρω ένα καλό adsl modem με VOIP πάνω και κατέληξα στο Vigor 2700vg το οποίο και αγόρασα απο play247..

Ολα πηγαίνανε πολύ καλά μέχρι χτες.. Το modem έσβυσε στα ξαφνικά και δεν ανάβει (εδώ να προσθέσω ότι το έχω πάνω σε ups). Μέτρησα την εξοδο του τροφοδοτικού του και οι τάσεις είναι οκ..

Από εδώ και κάτω αρχίζει το καλό. Παίρνω τηλ στο play για να δω τι θα γίνει. Ο τεχνικός κατευθείαν μου λέει να το στείλω στην ALTEC από μόνος μου γιατι αν το στείλω σε αυτούς θα κάνουν τους μεσάζοντες και θα πληρώσω εγώ όλα τα μεταφορικά έξοδα!!! Μου δίνει ένα τηλ της ALTEC, δοκιμάζω 1,2,3 κτλ φορές και μετά από αρκετή ώρα αγανάκτησα και ξαναπαίρνω στο play. Μιλάω με άλλον τεχνικό και μου λέει μια από τα ίδια για ALTEC κτλ και του λέω ότι εγώ δεν βγάζω άκρη, ας βγάλουνε αυτοί (δηλαδή να το στείλω σε αυτούς).. Οκ μου απαντάει, μπες στο site (Hellooo, υποτίθεται ότι μου κάηκε το modem και δεν έχω net) και συμπλήρωσε μια RMA φόρμα και σε 1-2 εργάσιμες θα σου απαντήσουμε πως να το στείλεις!!!! Του λέω δεν γίνεται να πάρει ο ίδιος τα στοιχεία μου μεσω τηλ και να μου δώσει αριθμό RMA για να στείλω άμεσα το modem γιατί βιάζομαι αλλά μου απαντάει ότι πρέπει να γίνει η διαδικασία μέσω νετ και μόνο..

Από τις 11 τους έχω στειλει mail και έχω συμπληρώσει RMA form και ακόμη τίποτα..

Εντωμεταξύ στο adslgr διαβάζω ότι σε παρόμοια προβλήματα το πλαίσιο σου αλλάζει το modem κατευθείαν ή σου δίνει πιστωτικό (πάντα για draytek vigor μιλάμε)..

Τα συμπεράσματα δικά σας..

ps.. Απαγοητεύτηκα και από το draytek και ιδιαίτερα από το play..

οθονη 7 ημερών samsung 206ΒW έβγαλε πρόβλημα στο καλώδιο τροφοδοσίας(βύσμα)

και στα κουμπάκια άλλο πάταγες άλλο έκανε έκλεινε +άνοιγε μονη της.

Δεν την αντικατέστησαν,όπως έπρεπε για μένα, παρέπεμψαν στο samsung service

το οποίο είχε αλλάξει κιόλας(λάθος τηλέφωνα κλπ)

και τελικά αλλάχθηκε η οθόνη με κάποια επισκευασμένη

που ήρθε σε κούτα μεν χωρίς κανένα συνοδευτικό δε.

είπες τίποτα?

Δυστυχώς το RMA είναι σαν τα Στοίχημα "κι αν σου κάτσει?"

και εγώ νόμιζα ότι έχει και εδώ Ελλάδα αντιπροσωπεία η draytek.. Δεν λέει να μπλέξω με Αυστραλία. Thanks πάντως φίλε μου.. Θα κάνω ασκήσεις υπομονής και θα περιμένω να μου το αλλάξουνε από Ελλάδα. Καλά που έχω και το σκυλί US 9105 για back up..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.