Jump to content

Αξιζει αυτο το mp3 player?

strong

Recommended Posts

Aφού είναι μόνο για Mp3 + ράδιο πάρε ένα χωρίς έγχρωμη οθόνη που θα έχει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία και ίσως και μεγαλύτερη διαθέσιμη μνήμη.

Επίσης προτίμησε κάποιο με εύκολο χειρισμό, αφού είναι για τη σύζυγο... ;)

ΣΥΜΦΩΝΩ...! ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΚΑΤΙ ΣΕ SONY,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ...:banging:

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΥΤΟ: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Mp3Usb&cp_id=125390

ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΒΕΒΑΙΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΖ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗ ΣΗΖΥΓΟ..!!

Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΟΝΟΜΙΑ 50 ΩΡΕΣ:jump:

ΟΙ 50 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ mp3 ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ FM ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ...

ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 2GB...http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Mp3Usb&cp_id=125388

Αρχική απάντηση από dpolal2 [Χθες, στις 13:25]

Aφού είναι μόνο για Mp3 + ράδιο πάρε ένα χωρίς έγχρωμη οθόνη που θα έχει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία και ίσως και μεγαλύτερη διαθέσιμη μνήμη.

Επίσης προτίμησε κάποιο με εύκολο χειρισμό, αφού είναι για τη σύζυγο... ;)

Πολυ σωστο θα πρεπει να εχει ευκολο χειρισμο τωρα καλα τα σονυ αλλα ξεφευγουν

στην τιμη θα ηθελα κατι γυρω στα 50 ευρω(ολα τα λευτα πηγαν για αναβαθμιση του υπολογιστη μου αναθεμα το κρισις)δεν εμεινε φραγκο:cry:

ευχαριστω για την βοηθεια:)

• 1 month later...

Ενδιαφέρομαι για ένα mp3 player. Αυτό που θέλω απο ένα mp3 player είναι η ποιότητα πάνω απο όλα και η ευκολία πλοήγησης. Συγκεκριμένα θέλω με ένα κουμπί να αλλάζω διαδοχικά τα τραγούδια αλλα και με ένα κουμπί να αλλάζω διαδοχικά φακέλους το κάνει αυτό το μοντέλο ; MP3 D-Series NWD-B103FV ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.