strong Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Aξιζει την αγορα του ή ειναι μουφα το θελω για δωρο στην συζυγοhttp://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Mp3Usb&cp_id=129634 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Νοέμβριος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 θα αξιζε να δωσεις κατι παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Νοέμβριος 20, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΛΕΠΩ....ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΨΗΛΟΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΟΙ 10 ΩΡΕΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ...ΠΟΣΤΕΥΩ ΟΤΙ 10 ΩΡΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ mp3.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Νοέμβριος 20, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Βασικα προοριζεται για αναπαραγωγη mp3 και ραδιο απλα δεν γνωριζω αν αυτη η μαρκα ειναι αξιοπιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 20, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Aφού είναι μόνο για Mp3 + ράδιο πάρε ένα χωρίς έγχρωμη οθόνη που θα έχει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία και ίσως και μεγαλύτερη διαθέσιμη μνήμη. Επίσης προτίμησε κάποιο με εύκολο χειρισμό, αφού είναι για τη σύζυγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Νοέμβριος 20, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 καποιο Sony ισως Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Νοέμβριος 21, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 ΣΥΜΦΩΝΩ...! ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΚΑΤΙ ΣΕ SONY,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ...:banging: ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΥΤΟ: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Mp3Usb&cp_id=125390 ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ (ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΒΕΒΑΙΑ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΡΟΖ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗ ΣΗΖΥΓΟ..!! Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΟΝΟΜΙΑ 50 ΩΡΕΣ ΟΙ 50 ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ mp3 ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ FM ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ... ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 2GB...http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=Mp3Usb&cp_id=125388 Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Νοέμβριος 21, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από dpolal2 [Χθες, στις 13:25] Aφού είναι μόνο για Mp3 + ράδιο πάρε ένα χωρίς έγχρωμη οθόνη που θα έχει πολύ μεγαλύτερη αυτονομία και ίσως και μεγαλύτερη διαθέσιμη μνήμη. Επίσης προτίμησε κάποιο με εύκολο χειρισμό, αφού είναι για τη σύζυγο... Πολυ σωστο θα πρεπει να εχει ευκολο χειρισμο τωρα καλα τα σονυ αλλα ξεφευγουν στην τιμη θα ηθελα κατι γυρω στα 50 ευρω(ολα τα λευτα πηγαν για αναβαθμιση του υπολογιστη μου αναθεμα το κρισις)δεν εμεινε φραγκο:cry: ευχαριστω για την βοηθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaster Ιανουάριος 12, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2008 Ενδιαφέρομαι για ένα mp3 player. Αυτό που θέλω απο ένα mp3 player είναι η ποιότητα πάνω απο όλα και η ευκολία πλοήγησης. Συγκεκριμένα θέλω με ένα κουμπί να αλλάζω διαδοχικά τα τραγούδια αλλα και με ένα κουμπί να αλλάζω διαδοχικά φακέλους το κάνει αυτό το μοντέλο ; MP3 D-Series NWD-B103FV ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHOG Ιανουάριος 12, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2008 yes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.