Fireknight Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Eχω αγορασει προσφατα εναν δισκο Seagate 160GB SATA II . Προσπαθησα να τον συνδεσω και ειχα συνεχως προβλημα . Δοκιμασα να τον συνδεσω και στις 2 υποδοχες τις mobo αλλα δεν αλλαξε κατι. Μολις συνδεω τον καινουριο δισκο αργει αρκετα να ξεκινησει και προσπαθει να κανει boot απο CD ,ενω εχω ρυθμισει στη BIOS να ξεκιναει απο τον παλιο μου δισκο . Επισης στο boot-priority των δισκων ο παλιος ειναι πιο "ψηλα" απο τον καινουριο . Αν αποσυνδεσω τον καινουριο δισκο , ολα δουλευουν κανονικα . :S εχω: Athlon64 3400+ Chaintech VNF3 250
inlovem Νοέμβριος 19, 2007 #2 Νοέμβριος 19, 2007 Φιλε Fireknight κιταξε το jumber αν ειναι για σατα 1 ή σατα 2 , αλλαξετο κανε τον δισκο 1.5gbits/s ισως να ειναι αυτο. το μοβο σου εχει suport για σατα 2?
Fireknight Νοέμβριος 19, 2007 Author #3 Νοέμβριος 19, 2007 To jumper απο οτι βλεπω κι εδω http://www.seagate.com/images/support/en/us/cuda_sata_block.gif ειναι στη σωστη θεση .H mobo υποστηριζει SATA I , αλλα απο οτι μου ειπαν και στο μαγαζι , μπορω να βαλω και SATA II . Υπαρχει περιπτωση να χρειαζομαι drivers ? Ρωταω , γιατι ο παλιος μου δισκος [sATA I] δουλευει κανονικα :s
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.