Snips Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Θέλω να έχω τον Thunderbird ας πούμε σε ένα PC με Windows και ένα άλλο client (Evolution Mail) σε άλλο PC με LINUX.Μπορώ να βλέπω και με το ένα αλλά και με το άλλο ανα πάσα στιγμή τα ΟΛΑ τα ΝΕΑ (και αποθηκευμένα τα παλιά βέβαια) emails που υπάρχουν στον λογαριασμό μου; (gmail ή yahoo)Λιανά. Δέχομαι 5 νέα μυνήματα σήμερα. Ανοίγω τον thunderbird και τα διαβάζω. Αυτά τα μυνήματα έγιναν πια "διαβασμένα"...Το βράδυ αποφασίζω να μπω με linux. Όταν ανοίξω τον client θέλω αυτά τα 5 μυνήματα να είναι ακόμα "ΝΕΑ" και άρα αδιάβαστα.Η τουλάχιστον να υπάρχουν στον client σαν διαβασμένα.ΤΗΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Νοέμβριος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 απο τις επιλογές των λογαριασμών σε κάθε client "διατήρηση αντιγράφου μηνυμάτων στον διακομιστή" Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 19, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 το μονο που χρειαζεται ειναι να τσεκαρεις στον thunderbird την επιλογη "leave messages to server" και ετσι καθε φορα να στα ξανακατεβαζει στο εκαστοτε συστημα ...(αν καταλαβα καλα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Νοέμβριος 19, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Μονο με imap γινεται αυτο που θες.Στο gmail μπορεις να το κανεις.Κοιτα εδω http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=77695&ctx=sibling Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1ck0s Νοέμβριος 19, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Το ενεργοποιήσανε το IMAP; :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.