def Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2007 παιδια καλησπερα,και καλη εβδομαδα,επειδη βλεπω οτι μεσα στο κουτι μου γινεται μπαχαλο,ψαχνο για ενα κουτι αρκετα μεγαλο,BTX για να συμαζεψω τα καλοδια,αυτο που θελω ειναι να εχει πολυ καλη κυκλοφορια αερα,τα χρηματα που διαθετω ειναι 300ευρο σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Νοέμβριος 19, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 καλά ρε def αφού ξέρεις τι θέλεις. έκανες θέμα για να μας κοροϊδέψεις εεεεεεεεεεε!!! κόψε την μούρη από ένα αεροπλάνο και χώσε μέσα ότι θες. δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα στο χώρο. κι από καλούδια άγιος ο θεός :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Νοέμβριος 19, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Λεπόν: Αν θες κάτι "συμβατικό" πας σε 3 επιλογές: Lian Li V2000 Silverstone TJ-09 Silverstone TJ-07 Και τα 3 κορυφαία, με κορυφαίους χώρους, καταπληκτική εσωτερική σχεδίαση και πολύ "εύκολα" στο να κρύψεις καλώδια/βάλεις υδροψύξεις/κτλ. Αν θες κάτι πιο "extreme" κοίτα το Mozart της Thermaltake ή το Lian Li PC-343. Πολύ μεγάλα, άφθονοι χώροι, με ξεχωριστό design και λειτουργικότητα (μπορείς να έχεις έως και 2 PC μέσα στο ίδιο κουτί). Ότι και να διαλέξεις θα σε βολέψει πιστεύω. Αν είσαι Θεσ/νίκη στείλε μου κανα π.μ. να σου δείξω το V2000 μου αν θες και μια πιο καλή εμπειρία με το κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Νοέμβριος 19, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Το TJ-07 έχει πολύ χώρο ,όπως και το v2000.Βέβαια υπάρχουν και τα stacker:p .BTX τα περισσότερα κουτιά γίνονται πολύ εύκολα, ξεβιδώνοντας μερικές βίδες. Υγ ωραίο avatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 19, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Το χώρο του Mozart απλά δεν τον έχει κανένα. Ούτε και τον όγκο του φυσικά...Έχω μέσα 6 δίσκους, 2 διπλά ψυγεία, αντλία, 8 ανεμιστήρες, δοχείο, κι χωράει κι άλλα. Κι όλα αυτά μπήκαν χωρίς κανένα κόψιμο!Έχει θέσεις για άλλους 4-5 δίσκους, 3-4 ανεμιστήρες, 2η μητρική και 2ο τροφοδοτικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.