Jump to content

Καλύτερη και πληρέστερη micro ATX m/b

GriGaS

Recommended Posts

Αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος. υποστήριξη FSB1333, dvi, raid, πολλές USB, firewire, σταθερή και μικρές απαιτήσεις σε overclocking.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων...

ASUS P5KPL-VM S775

Chipset Intel G31, uATX, LGA 775, support Intel new Core 2 Duo/Quad, FSB 1333MHz, 2 DDR2-800 dual channel έως 4GB, 2 PCI, 1x1+1x16 PCle slots, 4 SATA II 3.0Gb/s, 1 ATA 100 (2 devices), κάρτα δικτύου gigabit, κάρτα ήχου on board 5.1 channel, VGA on board Intel GMA 3100, 4+4 USB 2.0, 1 parallel, 1 serial, 3 έτη εγγύηση

http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=6097:T: :T: :T:

Την χρησιμοποιω ηδη με ενα cel 1.6 στο HTPC + Ati 2400 hdmi με Vista και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

+1 . Αν θελεις να περασεις σε P35 chipset, υπαρχει η Asus P5K γυρω στα 100ευρω, χωρις ενσωματωμενη καρτα γραφικων , με εξοδο e-sata , αρκετα σταθερη και γρηγορη.

chrisnitro2000 ( συγνωμη για το 0ff-topic) η ati 2400 τι σκορ σου δινει στο vista experience;

Εχει στην τελευταια θεση μια Pci-E 4x που ειναι ομως κομμενη στην ακρη και μπορεις να βαλεις δευτερη καρτα γραφικων για crossfire ( κατα προτιμηση single slot καρτες)

http://www.ocworkbench.com/2007/gigabyte/GA-G33M-DS2R/b10.htm

A και υποψιν συνιστω να βαλεις 800αρες μνημες για βελτιστα αποτελεσματα.

Αρχική απάντηση από billy23

+1 . Αν θελεις να περασεις σε P35 chipset, υπαρχει η Asus P5K γυρω στα 100ευρω, χωρις ενσωματωμενη καρτα γραφικων , με εξοδο e-sata , αρκετα σταθερη και γρηγορη.

chrisnitro2000 ( συγνωμη για το 0ff-topic) η ati 2400 τι σκορ σου δινει στο vista experience;

2 αλλα πρεπει να ειναι λαθος

μου φαίνεται πως η asus με το g35 που υπάρχει στην πρώτη σελίδα του Lab καλύπτει 100% τις ανάγκες μου....μένει να δούμε πότε θα έρθει στην ελλάδα (προς το παρόν την έχω βρει μόνο στο Overclockers.uk)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.