CrazyAnt1416003257 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2007 χ8ες αργα το βραδυ ενω εβλεπα μια ταινιουλα η ο8ονουλα τα παιξε....και μαλιστα εγινε κατι πολυ κουλο...πρεπει να εχει σπασει το πανελ... σημειωτεον οτι την Παρασκευη ηρ8ε στα χερια μου προφανως παω για RMA,απλα η8ελα να το δειξω γιατι ενα πουλακι με ειπε πως οποιος το δει 8α βγαλει σπυρια edit: να πω δε πως κατα τα αλλα,απο την απεικονηση της ο8ονης ειμαι ευχαριστημενος για το ελαχιστο χρονικο διαστημα που την χρησημοποιησα.δεν προλαβα καν να την καλυμπραρω βεβαια.Η μεταβαση απο CRT 17αρα με αφησε εικανοποιημενο.Σιγουρα ενα καλυτερο πανελ 8α ηταν κλασεις ανωτερο αλλα no money no honey
VIL Νοέμβριος 18, 2007 #3 Νοέμβριος 18, 2007 Aχα χούχα τι είναι τούτο?μιά και είπες για καλυμπράρισμα για πες πώς γίνεται?Για να το κάνω και στην δικιά μου LG 1970 HR 19αραΕΔΙΤ Καλά ξεμπερδέματα κράτα μας ενήμερους για την πορεία του RMA σου.:magic:
2cpu Νοέμβριος 18, 2007 #4 Νοέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από VIL [Σήμερα, στις 13:40] μιά και είπες για καλυμπράρισμα για πες πώς γίνεται? Για να το κάνω και στην δικιά μου LG 1970 HR 19αρα Αρχική απάντηση από CrazyAnt [Σήμερα, στις 13:06] απο την απεικονηση της ο8ονης ειμαι ευχαριστημενος για το ελαχιστο χρονικο διαστημα που την χρησημοποιησα.δεν προλαβα καν να την καλυμπραρω βεβαια. [/QUOTΕ] μαλλον δεν προλαβε.
mortisboy Νοέμβριος 18, 2007 #5 Νοέμβριος 18, 2007 ...δεν εχει σπασει το πανελ....και δεν θα εχεις απολυτος κανενα προβλημα στο rma...εχω ξαναδει τετοια περιπτωση σε Samsung
sofix Νοέμβριος 18, 2007 #6 Νοέμβριος 18, 2007 Ο ΜΙ ΤΖΙ !με εβαλες σε σκεψεις τωρα..μερικες φορες οταν αλλαζω profile(πχ απο TEXT-->MOVIE) στην δικη μου LG ενω βλεπω ταινια,εμφανιζει ενα "σπασιμο" χρωματων στο ιδιο ακριβως σημειο με σενα.το οποιο ομως,δεν συνοδευεται απο την καθετη γραμμουλα που φαινεται σε σενα σαν ραγισμα και φυσικα δεν μενει μονιμα.μολις παταω SET και σωζει το προφιλ, ολα κομπλε!ενημερωσε μας για την ετυμηγορια της LG μηπως και υπαρχει κανα γενικοτερο θεμα με τις οθονιτσες μας.για να δουμε κ ποσο γρηγορο RMA εχει η LG..
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 18, 2007 Author #7 Νοέμβριος 18, 2007 @VIL καλιμπραρισμα δεν προλαβα να κανω οπως ειπε κ ο 2cpu και 8α αργησει και μετα την αντικατασταση γαιτι εχουμε πολυ τρεξιμο.Αλλα οταν 8α το κανω 8α ενημερωσω @mortis εγω δεν ηεξρα οτι ειναι σπασιμο του πανελ.ετσι με ειπαν ετσι ειπα πρωτη μου TFT ειναι ετσι και αλλιως.Ελπιζω και γω να μην αντιμετωπισω κανενα προβλημα με το RMA αλλα 8α φανει στην πορεια @sofix απο οσο ξερω τουλαχιστον το RMA της LG ειναι και γρηγορο και απροβληματιστο.Απο Δευτερα ομως 8α ξερω λεπτομεριες...ατιμο Σ/Κ ολα στραβα πανε...
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 19, 2007 Author #8 Νοέμβριος 19, 2007 μολις παρελαβα την καινουρια μου ο8ονηη LG ειναι απλως RESPECT στο after salles service & support τηςεπικοινωνω τηλεφωνικα στις 1 με Α8ηναστελνω fax εδω 8εσσαλονικη στις 2:45με παιρνουν τηλεφωνο στις 2:55και μετα απο μια περιγραφη του προβληαμτος +αποστολη screenshot συνενοουμαι και περναω εγω για αντικαταστασηεπειδη ηταν πολυ κοντα στο σπιτι μου πηγα εγω ο ιδιος γαιτι διαφορετικα 8α ερχοταν η καινουρια ο8ονη ή το απογευμα ή την επομενη μερα (το πιο πι8ανο)
knight_77 Νοέμβριος 19, 2007 #9 Νοέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt μολις παρελαβα την καινουρια μου ο8ονηη LG ειναι απλως RESPECT στο after salles service & support τηςεπικοινωνω τηλεφωνικα στις 1 με Α8ηναστελνω fax εδω 8εσσαλονικη στις 2:45με παιρνουν τηλεφωνο στις 2:55και μετα απο μια περιγραφη του προβληαμτος +αποστολη screenshot συνενοουμαι και περναω εγω για αντικαταστασηεπειδη ηταν πολυ κοντα στο σπιτι μου πηγα εγω ο ιδιος γαιτι διαφορετικα 8α ερχοταν η καινουρια ο8ονη ή το απογευμα ή την επομενη μερα (το πιο πι8ανο) Respect @ LG....Καλοδουλευτη
sofix Νοέμβριος 19, 2007 #11 Νοέμβριος 19, 2007 αυτα ειναι καλα νεα!! bravo LG!!μπες service menu (power off monitor,hold down menu key,power on monitor,μολις ανοιξει η οθονη αφησε το menu key και μετα πατα παλι το ιδιο αλλη μια φορα..)και δες τη πανελακι φοραει και τι firmwire ειναι,να μας πεις να σε βοηθησουμε σε κανα calibrariσμααν δουλευει και το agging στο service menu,ισως να μπορεις να δεις αν σου εδωσαν επισκευασμενη ή καινουρια..και παλι ευγε στην LG, απιστευτο RMA!
VIL Νοέμβριος 19, 2007 #12 Νοέμβριος 19, 2007 Εύγε LG. (εάν πάθω τίποτα και εγώ πιστεύω να με αντιμετωπίσουν έτσι) :bigsmile: :magic:
Arxagelos Νοέμβριος 19, 2007 #13 Νοέμβριος 19, 2007 και εγω οταν πήρα την δικη μου ο υπάλληλος μου ειπε οτι το servise της LG ειναι απίστευτο.......ελπίζω να μην χρειαστεί να το δοκιμάσω....
gkman Νοέμβριος 19, 2007 #14 Νοέμβριος 19, 2007 ΧΑ και εγω μια εβδομαδα την εχω και δεν προλαβα να την δω γιατι εκαψα την mobo,και εγω 17 crt ειχα πριν για 10 χρονια!Το εχει η οθονη μαλλον!Την δουλευω 3 μερες τωρα και ολα καλα.Ελπιζω να μην σου βγαλει παλι προβλημα!
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 19, 2007 Author #15 Νοέμβριος 19, 2007 @sofixτο πανελ κ το ριβισιον λογικα 8α δινεται απο τις παρακατω πληροφοριεςL2x6WTSUMO58 VER 1.90070802 HSKIM ETI. 0Panel CMO22W 4Lμε αυτο το aging μενου τι παιζει?στο μενου ειναι στο off αλλα μπορω να το γυρησω σε on.Για δωσε παραπανω πληροφοριες επ'αυτου
sofix Νοέμβριος 20, 2007 #16 Νοέμβριος 20, 2007 λεπον πανελ και revision ειναι ιδια με τη δικη μου..για δοκιμασε να αλλαξεις πανελ σε LPL22W 4LG..εγω ειδα σημαντικη βελτιωση σε συνδυασμο με Brightness: 72Contrast: 65Gamma: 0f-Engine: NormalColor: sRGB 6500kSharpness: 5αυτο με το aging καπου ειχα βρει πως το ξεκλειδωνεις,αλλα δεν βρισκω το λινκ..εμενα αλλαζει σε on,αλλα μεχρι εκει..θα το κοιταξω το βραδυ και θα επανελθω..καλοδουλευτη!
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 21, 2007 Author #17 Νοέμβριος 21, 2007 ευχαριστω για τις πληροφοριες μανμε το που 8α βρω χρονο να κατσω να ασχολη8ω με την ο8ονη 8α ενημερωσω
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 21, 2007 Author #18 Νοέμβριος 21, 2007 χμμμμολις παρατηρησα το εξηςαπο τη στιγμη που "ανοιξα" αυτο το "κρυφο" μενου (το service menu),κα8ε φορα που παταω το κοθμπι MENU,εμφανιζεται το service menu (χωρις δλδ να χρειαστει να κανω τη διαδικασια που περιγραφηκε πιο πανω)αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μην εχω προσβαση στο "κλασικο" μενου που εμφανιζοταν πριν την διαδικασια (δλδ δεν εχω προσβαση σε gama κτλ)αν πατησω το ENGINE μπορω να επιλεξω μεταξυ normal/user/text/movieαπο τα ανω8ι παραμετροποιησημο ειναι μονο το user και σε αυτο οι επιλογες που εχω να παραμετροποιησω ειναι το Brightness/Ace/RCMτο λεπον?
sofix Νοέμβριος 21, 2007 #19 Νοέμβριος 21, 2007 σορυ,εγραψα μονο πως να μπεις και οχι πως να βγεις..το λεπον,για να βγεις απο το service menu,απλα κλεισε την οθονη και ανοιξε την παλι ..edit αν εχεις εγκαταστησει το λογισμικο fortemanager που ερχεται μαζι με την οθονη,μπορεις να εχεις ολο το μενου στην οθονη σου με 2 κλικ του mouse,χωρις να ασχοληθεις καθολου με τα κουμπακια της οθονης..συνισταται δε,να κατεβασεις την last version απο site LG(οπως και για οδηγους οθονης) και να μην βαλεις οτι εχει το cd μεσα..
CrazyAnt1416003257 Νοέμβριος 21, 2007 Author #20 Νοέμβριος 21, 2007 δεν εχω περασει το softwareστο σαιτ της LG δεν βρηκα profile & .inf αρχειο για την ο8ονη,οποτε αναγκαστηκα εβαλλα αυτα που ειχε μεσα το CDμια ερωτησησε περιπτωση που κανεις χρηση του λογισμικου,μπορεις να σωσεις τις ρυ8μησεις σε καποιο αρχειο και να τις φορτωσεις μετα?πχ να φτιαξεις 2-3/Χ διαφορετικα profile,αναλογα με την χρηση (games.movies,text documents,ktl)?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.