Sagionara Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2010 Έχουμε κα λέμε, υπολογιστής που τρέχει w7 με 2 οθόνες, αυτό που θέλω και ψάχνω λύση, πως μπορώ ένα πρόγραμμα να τρέχει μόνο στην οθόνη extended, και σε επανεκίνηση του υπολογιστή να ανοίξει το πρόγραμμα στην extended..........Γνωρίζει κανείς κανά προγραμματάκι που να κάνει αυτή την δουλειά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 4, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 UltraMon Application positioning Use the UltraMon tabs added to a shortcut's properties to set an application's position or use custom display settings when the application is running. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagionara Δεκέμβριος 4, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Για να μην φάμε τα μούσια μας που βρισκεται αυτό το ρημάδι το μενού;Είχα παλιά έκδοση αλλά τέτοιο μενού δεν είχε, έβαλα την τελευταία έκδοση και πάλι δεν βρίσκω αυτό το μενού, **μώ την τύφλα μου που βρίσκεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 4, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 UltraMon είναι το προγραμματακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagionara Δεκέμβριος 4, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Ναι Χρήστο αυτό είναι, κάνει αυτό που θέλω, αλλά το πρόγραμμα (webcamxp 5 pro) όταν το βάζω σε full screen μου το περνάει στην 1 οθόνη ενώ το θέλω στην 2η οθόνη.Το πρόγραμμα είναι για καταγραφή video - φωτογραφία με motion detect από ip cameres Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 4, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Ε τοτε βάλε για Primary monitor την δεύτερη οθόνη και έχε ως extended την 1η Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sagionara Δεκέμβριος 5, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Δεν βολεύει αυτό, 1η οθόνη 40" TV και 2η οθόνη 18.5" και απόσταση καναπέ 3μ.Την 2η οθόνη την θέλω αποκλειστικά για τις κάμερες και την 1η για όλες τις υπόλοιπες λειτουργίες.Υπόψιν η 1η οθόνη (TV 40") θα κλείνει, ενώ η 2η θα είναι μόνιμα ΟΝΤο μηχανάκι σαν κάρτα γραφικών έχει μια NVIDIA 9500 GT PCI-X, επίσης έχει και onboard vga δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι με αυτόν τον τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 5, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 χμμμμ....το προγραμμα που λες εχει και μια τελευταια μπετα εκδοση, δεν την δοκιμαζεις μηπως σε αυτην οταν κανεις μαξιμαιζ δεν παει φουλ σκριν αλλα γουιντουντ;τωρα για την λυση με τις 2 καρτες, απο οτι θυμαμαι οι πιο πολλες κλεινουν την ενσωματωμενη οταν βλεπουν οτι υπαρχει εξωτερικη. θα το δουμε και αυτο αυριο.Υ.Γ. δυσκολα προβληματα ρε φιλαρακι, εσυ και γω μονο τετοια κουλα!υγ2 αλτ σιφτ τετοια ωρα δεν παιζει. σορρυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 25, 2012 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2012 @Sagionara Τελικα ειχες βρει καποια λυση;Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το PRO... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.