Jump to content

Geil ή Cellshock

Sheriff

Επιλεξτε:  

17 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Agrimi, αν βρω αυτες που λεει ο φιλος anthis και τις παρω να τις δουλευω στα 1000 με 4αρια και κανω και ενα 15-20 % oc Οπως λες θα δω διαφορα τοτε ετσι;;;;;;

μεγάλη διαφορά θα δεις. θα είναι σαν να πήρες καινούργιο μηχάνημα. ειδικά σε βαριές εφαρμογές και παιχνίδια. αν έχεις και καμιά παλιά ή φθηνή κάρτα μπορεί ένα παιχνίδι που κολλούσε λίγο να ξεκολλήσει και το pinnacle που έκανε 1 λεπτό να φορτώσει να κάνει 30 δευτερόλεπτα(ειδικά το pinnacle και παρόμοια προγράμματα που εξερτώνται κατά πολύ από τις μνήμες). ναι όντως οι Axeram είναι φοβερές και τις είχα παραγγείλει κι εγώ αλλά δεν πρόλαβα να μπω σε σειρά προταιρεότητας και πήρα κάποιες άλλες.

εχω μια παλια 7900gtx της xfx, ισως με αυτη την περιπτωση θα παιξω λιγο πιο ανετα το crysis.

Ευχαριστω παιδια, με κατατοπισατε, θα επανελθω με νεο thread για βοηθεια στο oc!!

και παλι thnx

εγώ έχω 7800gtx και παίζω όλα τα παιχνίδια σε 19''. αν έχεις 19'' τότε είσαι μια χαρά με την 7900gtx.

Τις τσιμπισα με το N οπως ειπε ο anthis με το Ν διπλα στο serial.

Πως μπορω να δω τι τσιπακια μνημης εχουν;;; Υπαρχει τροπος;

Τις εχω βαλει πανω, κανονικα 4-4-4-12, ηδη εχω καταλαβει μια διαφορα, μικρη βεβαια, με καποια μικροκολληματακια που εκανε πριν το συστημα, τωρα δεν τα κανει.

Σε μερικες μερες θα ασχολειθω και με το oc τους.

Ευχαριστω ολους που βοηθησαν, τελικα δε πηρα μνημες απο τις 3 που ανεφερα στο POll, αν και βλεπω οτι οι Cellshock προτιμουνται..

Agrimi 20" εχω και μαρεσει να ειμαι 1680χ1050.

Περιμενω και εγω την 8800gt οπως πολλοι αλλοι.

Αρχική απάντηση από Sheriff

Τις τσιμπισα με το N οπως ειπε ο anthis με το Ν διπλα στο serial.

Πως μπορω να δω τι τσιπακια μνημης εχουν;;; Υπαρχει τροπος;

Να βγάλεις τα heatspreader...:p

Αν και δεν υπάρχει λόγος...Θα καταλάβεις απ' το πώς και πόσο ανεβαίνουν...;)

Οχι μη βγαλεις τα heatspreader!!! Αν εχει το Ν διπλα στο serial φοραει micron D9GMH σιγουρα μην ανησυχεις. . Παιζουν στα 1000mhz 4/4/4/12 με 2.2 αντε 2.3 το πολυ. . Αλλα δοκιμασε με 2.2 (αυτα για το 956 σε καλυτερα chipset παει καλυτερα)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.