Jump to content

Τσιγαρο

jayfrog

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ρε παιδια μηπως εχετε δει ενα βιντεο στο internet στο οποιο περνουν ενα τσιγαρο και το βαζουν σε με ηλεκτρικη μηχανη που ρουφαει και μετα δειχνουν το ασπρο χαρτι τα υπολειματα??/

μην ψαχνεις το βιντεακι...

βαλε σε 1 μπουκαλι βαμβακι ,κανε τρυπα στο καπακι ,βαλε τσιγαρο, αναψε το,πατα το μπουκαλι στα πλαινα για 2-3 λεπτα και μετα δες το βαμβακι...

πολυ πραμα...

Πάντως ρε παιδιά και να θες να το μειώσεις.... μερικές φορές ειναι πολύ δύσκολο....και είδικα με τον τόσο κόσμο που καπνίζει γύρω μας στην Ελλάδα.... και να θες να αγιάσεις δεν μπορείς... όλοι με ενα τσιγάρο στο στόμα ειναι...

Εντάξει θέλει θέληση και βέβαια να μην αγοράσεις πακέτο... αλλά και πάντου μα παντού στην Ελλάδα μπορεις να καπνίσεις... ώρες ώρες θα ήθελα να ήμασταν όπως Νέα Υόρκη, Μιλάνο, Δουβλίνο και όπως πρόσφατα και Λονδίνο που δεν μπορεις να καπνίσεις πουθενά...

Τουλάχιστον όταν ήμουν εκει... max μισό πακέτο την μέρα... δεν ειναι άσχημα ;)

Μεγαλύτερη μαμακία από το τσιγάρο δεν υπάρχει. Α!...υπάρχει....να λες ότι είναι μαγκιά και ότι βοηθάει στο άγχος....:mad: Κόφτε το ρε και σταματήστε τις δικαιολογίες. Δεν φταίει ο γείτονας που δεν κόβεις το τσιγάρο. Το μυαλό σου φταίει.

Πάντως ρε παιδιά αν ήμουνα γκόμενα δεν πρόκειται να φιλούσα κανέναν με αυτήν την αηδία στο στόμα. Θα μου πείτε, οι γυναίκες καπνίζουν πιο πολύ....’λλη ιστορία αυτή.

Αρχική απάντηση από vdeseris

και πολλά άλλα φυσικά στο youtube. Ένα search ποτέ δεν έβλαψε κανέναν... :)

το εχω δει αυτο το τεστ αλλα το συγκεκριμενο ψαχνω, με την ηλεκρτικη σκουπα στην οποια χρισιμοποιουν μονο ενα τσιγαρο

κάπου διάβαζα ότι η νικοτίνη (ναι, αυτή η ουσία που υπάρχει στο τσιγάρο) είναι πιο εθιστική από την ηρωίνη :blink:

Δεν το λεω σαν δικαιολογια αλλα μακαρι το μονο βλαβερο σε αυτη τη ζωη να ηταν μονο το τσιγαρο...

Aτμοσφαιρικη ρυπανση, ελλειψη πρασινου,φυτοφαρμακα και συντηρητικα και αλλα πολλα....

Δυστυχως....

Αρχική απάντηση από deninho

κάπου διάβαζα ότι η νικοτίνη (ναι, αυτή η ουσία που υπάρχει στο τσιγάρο) είναι πιο εθιστική από την ηρωίνη :blink:

Μπα.. το πρόβλημα είναι τα χημικά που βάζουν για να κάνουν την νικοτίνη εθιστική. Για τα γνωστά τσιγάρα με τους καουμπόηδες έχει ακουστεί ότι έβαζαν κάποια ουσία παρόμοιας της αμμωνίας η οποία έθιζε στο συγκεκριμένο τσιγάρο.

Εγώ έχω διαβάσει σε βιβλίο (δεν θυμάμαι ποιο!) ότι η νικοτίνη είναι το ίδιο εθιστική με την κοκαΐνη.

Πάντως υγεία να έχουμε να καπνίζουμε ! :rofl::p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.