Samael Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2007 Mηπως ξερετε αν υπαρχει καποια συσκευη που να κανει streaming απο RCA στο δικτυο?H ιδεα ειναι να αποφυγουμε την αγορα/χρηση PC, oποτε πρεπει το μαραφετακι να εχει RCA εισοδο και RJ-45 εξοδο. :giveup: Kατι τετοιο φανταζομαι? http://www.smarthome.com/7829A2.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 τι θες να κανεις ακριβως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Μπορείς να κάνεις το ίδιο ακριβώς και με wireless συσκευή που είναι και ποιο φτηνές και κυκλοφορούν χρόνια... εκτός βέβαια αν έχεις πρόβλημα μεγάλης απόστασης ή φυσικά εμπόδια. Εμένα πάντως σπίτι που έχω ένα Roadstar Transmiter/receiver των 50 μου μεταφέρει το σήμα της ON για τηλεόραση μια χαρά σε απόσταση 12 μέτρων από το δωμάτιο με τα PC στην τραπεζαρία που είναι η άλλη τηλεόραση και βλέπω τέλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 18, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2007 Δε το βρησκω αυτο που λες αλλα εχει εισοδο RCA? Αρχική απάντηση από Borg τι θες να κανεις ακριβως? Για αλλον ειναι κ θελει να τραβαει με μια ειδικη καμερα(οδοντιατρος) κ να μεταδιδει το σημα σε ενα αλλο σημειο της πολης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg Νοέμβριος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από SamaelΓια αλλον ειναι κ θελει να τραβαει με μια ειδικη καμερα(οδοντιατρος) κ να μεταδιδει το σημα σε ενα αλλο σημειο της πολης. Για να μην φανώ βλάκας θα κάνω πώς κατάλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2007 Ωραία υπάρχουν οδοντριακές κάμερες δικτύου. Θα βάλει μια τέτοια και θα παίζει μέσω ip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Νοέμβριος 19, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Ok thanx, θα το προτεινω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.