Jump to content

Streaming στο δικτυο απο RCA

Samael

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Mηπως ξερετε αν υπαρχει καποια συσκευη που να κανει streaming απο RCA στο δικτυο?

H ιδεα ειναι να αποφυγουμε την αγορα/χρηση PC, oποτε πρεπει το μαραφετακι να εχει RCA εισοδο και RJ-45 εξοδο. :giveup:

Kατι τετοιο φανταζομαι? http://www.smarthome.com/7829A2.html

Μπορείς να κάνεις το ίδιο ακριβώς και με wireless συσκευή που είναι και ποιο φτηνές και κυκλοφορούν χρόνια... εκτός βέβαια αν έχεις πρόβλημα μεγάλης απόστασης ή φυσικά εμπόδια. Εμένα πάντως σπίτι που έχω ένα Roadstar Transmiter/receiver των 50 μου μεταφέρει το σήμα της ON για τηλεόραση μια χαρά σε απόσταση 12 μέτρων από το δωμάτιο με τα PC στην τραπεζαρία που είναι η άλλη τηλεόραση και βλέπω τέλεια.

Δε το βρησκω αυτο που λες αλλα εχει εισοδο RCA?

Αρχική απάντηση από Borg

τι θες να κανεις ακριβως?

Για αλλον ειναι κ θελει να τραβαει με μια ειδικη καμερα(οδοντιατρος) κ να μεταδιδει το σημα σε ενα αλλο σημειο της πολης. ;)

Αρχική απάντηση από Samael

Για αλλον ειναι κ θελει να τραβαει με μια ειδικη καμερα(οδοντιατρος) κ να μεταδιδει το σημα σε ενα αλλο σημειο της πολης. ;)

Για να μην φανώ βλάκας θα κάνω πώς κατάλαβα :hehe:

Ωραία υπάρχουν οδοντριακές κάμερες δικτύου. Θα βάλει μια τέτοια και θα παίζει μέσω ip

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.