Jump to content

εχω μια ακομη βδομαδα για την αγορα 22'

sundance

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

η χρηση θα ειναι σχεδιαση σε cad 2 διαστασεων,εφαρμογες γραφειου και καμια ταινια.

σκεφτομαι για την κατω

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1027050

την εχει δοκιμασει κανεις?

εχετε κατι αλλο να προτεινετε?:help:

Εγω πήρα LG 222WS............

Ειναι απλως μια καλη οθονη σε πολυ καλη τιμη...........

Γενικα οι 22αρες λογω ΤΝ δεν ειναι κορυφαια μονιτορ........

Το καλυτερο ειναι η 22αρα HP που εχει και glossy με 400 ευρω περιπου...........

Αν δεν σε ενδιαφερει το glossy οτι και να παρεις με TN+Film για εμενα ειναι το ιδιο......

Παντως εγω σε εφαρμογες γραφειου και ταινειες κανενα προβλημα.........

Σε ταινιες πολυ σπαστικο ειναι το blacklight bleeding για μενα........ολα τα αλλα απλα δεν με ενοχλουν.......(Είχα 19αρα p-mva πριν την 22αρα και οι διαφορες για τα δικα μου ματια ειναι μικρες(αναλογικες και οι δυο))

αν αναφερεσαι στην HPw2207 εχει ~310

η WS δεν εχει DVI σωστα?

@sundance

α) budget για αγορα?

β) 8ελεις οπωσδηποτε 22αρα?ή αν σε παιρνει οικονομικα κοιτας και για μεγαλυτερη?

Ναι σε αυτη αναφερομαι...........

Ειχε καπου 400 τελευταια φορα που κοιταξα και το pixmania την εχει 340 τωρα.....my bad

Η WS δεν εχει DVI αλλα εμενα δεν με προβληματισε καθόλου μεχρι τωρα.....

Αρχική απάντηση από apostglen46 [Χθες, στις 18:44]

Εγω πήρα LG 222WS............

Ειναι απλως μια καλη οθονη σε πολυ καλη τιμη...........

Γενικα οι 22αρες λογω ΤΝ δεν ειναι κορυφαια μονιτορ........

Το καλυτερο ειναι η 22αρα HP που εχει και glossy με 400 ευρω περιπου...........

Αν δεν σε ενδιαφερει το glossy οτι και να παρεις με TN+Film για εμενα ειναι το ιδιο......

Παντως εγω σε εφαρμογες γραφειου και ταινειες κανενα προβλημα.........

Σε ταινιες πολυ σπαστικο ειναι το blacklight bleeding για μενα........ολα τα αλλα απλα δεν με ενοχλουν.......(Είχα 19αρα p-mva πριν την 22αρα και οι διαφορες για τα δικα μου ματια ειναι μικρες(αναλογικες και οι δυο))

μεχρι 300.

εντοπισα και αυτες με μεγαλυτερη τιμη.

δεν νομιζω να με εξυπηρετησουν πολυ καλυτερα για να δικαιολογουν και την αυξημενη τιμη τους.

τι λετε?

http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=23&Category=69978102&Products=984876%2c953423%2c1019171

H 228 ειναι μια 226 με TV Tuner...........

H Samsung εγω πιστευω δεν εχει κατι καλυτερο σε σχεση με την LG εκτος απο desing και καλυτερη ποιοτητα πλαστικών...........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.