Jump to content

Βοήθεια από ηλεκτρονικούς για να φτίαξω ένα dvd player...

DMylonas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους, είμαι κάτοχος ενός DVD Player BlueSky GN5.1C, το οποίο για άγνωστο λόγω σταμάτησε να ακούγεται ο ήχος. Το δοκίμασα και με scart, άλλαξα καλώδιο scart, το δοκίμασα σε 6 tv, το δοκίμασα και με ηχεία 5.1 και 2.1, γενικά έκανα ότι ήταν δυνατών και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι κάτι χάλασε από τις πλακέτες του.

Από τα λίγα που ξέρω και με την βοήθειά σας θα ήθελα αν γίνετε για το επαναφέρω. Δεν θέλω να δώσω τρελά χρήματα για να το φτιάξω, μιας και πήρα ένα Philips, απλά για πειραματικούς λόγους θέλω να το «σκαλίσω» που λέμε, μήπως και το φτιάξω.

Παρακάτω παραθέτω λεπτομερής φωτογραφίες του και όποιος μπορεί να βοηθήσει είμαι όλος αυτιά.

n9lnj5ia3jtvdepyu9bw_thumb.jpg i1d5yp7kxja5nnesxfds_thumb.jpg 6xfvl353hnopkaoxg3ev_thumb.jpg zz37cbteqewztgd14uta_thumb.jpg 2cx8pzlbr20w1nqi09yh_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.