Jump to content

Το enermax πέθανε στον ύπνο του. Και τώρα τι;

Galioni

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Τη μια μέρα σβήνεις το pc και πας για ύπνο και την άλλη μέρα το pc απλά δεν ξανανάβει.

Ευτυχώς που το 400αρι enermax liberty έχει 3 χρόνια εγγύηση και ευτυχώς (?) "κάηκε" στον 1 χρόνο λειτουργίας του εντός εγγύησης.

Στο σύστημα της υπογραφής μου θα προστεθεί κάποια στιγμή ένας raptor και μια 8800GT οπότε τελικά η αναβάθμιση του τροφοδοτικού δε με χάλασε.

Οπότε λέω να πάω για ένα 600αρι τροφοδοτικό για να το κρατήσω όσο πάει.

Απ' ότι διαβάζω στάζετε μέλι για τα etasis ωστόσο λένε ότι είναι θορυβώδη.

Το enermax το 620αρι είναι καλό αλλά αφού ήδη μου κάηκε ένα τόσο σύντομα διστάζω να ξαναπάρω από την ίδια εταιρία.

Το Tt TOUGHPOWER 650W είναι στα 94γιουρος φαίνεται καλή περίπτωση, περιμένω και τα σχόλια σας.

Σε γενικές γραμμές το πορτοφόλι έχει μέσα κάπου 110 ευρώ. Το τροφοδοτικό πρέπει να είναι αθόρυβο (εξ ου και οι δισταγμοί μου για το etasis) και κατα προτίμηση modular.

Τσίφτη είχα και παλιότερα και πέθανε κι αυτός πριν την ώρα του :p

Φαίνεται ότι περνάνε πολλές κακουχίες στα χέρια μου :innocent:

Όπως και να χει είναι τίμια τροφοδοτικά και μπαίνει κι αυτό στα υπ' όψη

Αρχική απάντηση από Galioni

Γλυκοκοιτάζω κι αυτό

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.700193

Στα + τα 5 χρόνια εγγύηση :T:

Φαντάζομαι θα είμαι καλυμμένος με 520W

Πρ'οσεχε μην το γλυκοκάψεις και αυτό:D :D γιατί δεν δίνεις κάτι παραπάνω να πάρεις το 1200αρη του χιπρούλη? ε?

Το κοίταξα στο ε-σοπ στην 12αρα 18 αμπέρ?:boxed: :boxed: :boxed: :boxed: ή κάνω λάθος?

Έλα τα περισσοτερα εκεί είναι στην ανάγκη παίρνεις και ένα καλώδιο από 2 molex σε ένα

Pci-e και μοιράζεις το φορτίο άσε που λέγεται ότι είναι μια η 12ara του

Τελικά με ειδοποίησαν από το service του eshop ότι το enermax αντικαταστάθηκε.

Και ρωτώ. Δεν γίνεται να πληρώσω τη διαφορά και να πάρω κάτι καλύτερο; Στο service ισχυρίζονται πως όχι. Είναι πολιτική του eshop ή έτσι γίνεται παντού; Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;

Νομίζω ότι έτσι γίνεται και μόνο αν το κατάστημα κάνει εξυπηρέτηση σου το αλλάζει με κάτι καλύτερο (με την καταβολή της διαφοράς βέβαια). Τώρα όσον αφορά στο psu εγώ πήρα

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977705&product=935638

πρίν από 10 μέρες και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Τελικά για την ιστορία πήρα το corsair στα 520W. Με το τροφοδοτικό αυτό ανέβηκα στα 300FSB με default vcore τη στιγμή που με το enermax δεν έφτανα ούτε τα 280 σταθερά (και με την παλιά μου Χ800ΧΤ που είναι λιγότερο ενεργοβόρα από την τωρινή). Δεν ξέρω γιατί δεν τα κατάφερνε το enermax. Ίσως έφταιγε το κομμάτι, ίσως κάτι άλλο.

Corsair :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.