Futuristic Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16, 2007 Καλημέρα/Καλησπέρα καταρχήν. Έχω δει τον τελευταίο καιρό πάρα πολλά photo frames σε διάφορα μαγαζιά τα οποία έχουν την δυνατότητα να προβάλουν φωτογραφίες στην οθονίτσα τους.Αυτά βγαίνουν σε διάφορες διαστάσεις και με διάφορα χαρακτηριστικά. ’λλα υποστηρίζουν divx, avi, wmv άλλα απλά Photos άλλα και mp3 άλλα συνδέονται στo pc και άλλα απλά διαβάζουν κάρτες μνήμης.Θα ήθελα να ρωτήσω για τους γνώστες:α) Ποιο μου προτείνετε το οποίο να έχει πολλά χαρακτηριστικά αλλά και σχετικά καλή τιμή. β) Υπάρχει κάποιο που να παίζει βίντεο απευθείας από τον σκληρό ή να χρησιμοποιήτε σαν οθόνη του pc (vga ή tv-out)?γ) Οποιαδήποτε πρόταση-πληροφορία ευπρόσδεκτη, και πιστεύω θα ενδιαφέρει αρκετά άτομα.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Νοέμβριος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 :OT: τα pc συλλογη τα κανεις??? :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Νοέμβριος 16, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 χαχα. Όχι! Εργάζομαι! Βασικά έχω νεότερα τώρα αλλά βαριέμε να ανανεώσω την υπογραφή χαχαχαχαχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Futuristic Νοέμβριος 16, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Την άλλαξα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.