Jump to content

Μετατροπή από Raid 0, σε Raid 5 ? [SOLVED + benches]

Wizard!

Recommended Posts

κι εγώ καλά νούμερα έχω στα μετροπρογράμματα και με 4χRaid 5 και με 3xRaid5

όσο το χρησιμοποιείς τόσο θα πικραίνεσαι....

εκτός και αν οφείλεται στον αδύναμο επεξεργαστή (P4'D' 3G)

Wizzi: τσεκαρες και το load της cpu , πόσο είναι περίπου σε κάθε περίπτωση ? Αν και Ε6600 @3.6 τι να μασήσει.

Και γω πίστευα οτι θα πέσουν αρκετά οι επιδόσεις γι'αυτό δεν προχώρησα σε Raid 5.

Αρχίζω να αναθεωρώ...

Αρχική απάντηση από tifozif1

Δοκίμασες να μετρήσεις 4χ320 Raid 0 ?

Είχες προβλήματα με το raid 0 ?

Προβλήματα, μόνο άγχους που απέκτησα όταν άρχισαν να συμβαίνουν κάτι κουλά και νόμιζα ότι ήταν από τους δίσκους. Ευτυχώς αυτό πέρασε, αλλά είπα να κάνω λίγο πιό ασφαλή τη μονάδα με τα δεδομένα κι έτσι προχώρησα στη λύση Raid5.

4 δίσκους σε raid0 δε δοκίμασα, αλλά στο thread με το HDTach, υπάρχουν αρκετά αποτελέσματα που δείχνουν μικρή διαφορά σε σχέση με τους 3 δίσκους.

Αρχική απάντηση από tifozif1

Wizzi: τσεκαρες και το load της cpu , πόσο είναι περίπου σε κάθε περίπτωση ? Αν και Ε6600 @3.6 τι να μασήσει.

Εγώ το τσέκαρα, εσύ το τσέκαρες στα διαγράμματα παραπάνω? :p 0 δείχνει σε όλες τις περιπτώσεις αν και στο 5 περίμενα να γράψει κάτι...

Αρχική απάντηση από DarkSaga

όσο το χρησιμοποιείς τόσο θα πικραίνεσαι....

εκτός και αν οφείλεται στον αδύναμο επεξεργαστή (P4'D' 3G)

Λογικό, αλλά οι δίσκοι τα έδωσαν αυτά ενώ είναι στο 60% πληρότητα :)

@Wizzi: Δεν το είχα δεί το cpu util. στα images παραπάνω :o

Έχουν κάνει καλή δουλειά το IC9R τελικά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.