SHOG Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2007 Ρε παιδιά θελω να αλλάξω την παλιά κεραία τηλεόρασης που έχω, αλλά να μην πάρω παλι κεραία...Σκεφτομαι να κοιτάξω σε πιάτο γιατί η κεραία τώρα με τον τρελό αέρα συνέχεια γυρνάει(λόγω μεγάλου ύψους του στήλου και επειδή η διχάλα της είναι πολύ αδύνατη) και μου σπάει τα νέυρα.... Ξέρετε αν μπορώ να πάρω πιάτο , αλλά χωρίς να χρειαστεί να πάρω αποκωδικοποιητή?? Δεν θέλω να πιάνω δορυφορικά, τα απλά κανάλια σε συχνότητες UHF,VHF
Samael Νοέμβριος 15, 2007 #2 Νοέμβριος 15, 2007 Χλωμο σε κοβω, η φυση του σηματος απαιτει συμβατικη κεραια.
spresv Νοέμβριος 15, 2007 #3 Νοέμβριος 15, 2007 Μεγαλε, δεν γινεται να χρησιμοποιησεις πιατο για επιγεια σηματα.Αλλα ας πουμε οτι γινεται. Δεν σου φαινεται εντελως παραλογο (βασικα για να το ειπες, μαλλον δεν σου φαινεται) να εχει ενα πιατο, που εχει σαφως μεγαλυτερη ενιαια επιφανεια απο μια κεραια, να παρουσιαζει μικροτερη αντισταση στον αερα απο μια κεραια?
nickstamat Νοέμβριος 15, 2007 #4 Νοέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από spresvΔεν σου φαινεται εντελως παραλογο (βασικα για να το ειπες, μαλλον δεν σου φαινεται) να εχει ενα πιατο, που εχει σαφως μεγαλυτερη ενιαια επιφανεια απο μια κεραια, να παρουσιαζει μικροτερη αντισταση στον αερα απο μια κεραια? Το αυτό...
deninho Νοέμβριος 15, 2007 #5 Νοέμβριος 15, 2007 Η βασική διαφορά, είναι ότι το πιάτο θα φύγει μια και καλή, και δε θα γυρνάει
hayabusa Νοέμβριος 15, 2007 #6 Νοέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από deninho Η βασική διαφορά, είναι ότι το πιάτο θα φύγει μια και καλή, και δε θα γυρνάει ναι, θα γινει δορυφορικο με ολη την εννοια της λεξης LOL :D
spresv Νοέμβριος 16, 2007 #7 Νοέμβριος 16, 2007 Αφηστε, εβλεπα το δικο μου πριν 3-4 μερες που φυσαγε τρελα, και μου χε παει ζουμι. Βεβαια δεν εχασε ουτε μοιρα, αλλα λεμε
SHOG Νοέμβριος 16, 2007 Author #8 Νοέμβριος 16, 2007 Ok ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!@spresv: ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΥΨΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΧΑΛΑ ΤΗΣ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ) ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΗ...ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ (ΤΟΣΟ ΛΕΠΤΟ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΥΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ...ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΘΑ ΒΙΔΨΝΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ (ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΙΑΤΟ ΜΙΛΟΥΣΑ!ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ)
spresv Νοέμβριος 16, 2007 #9 Νοέμβριος 16, 2007 Οπου και να το βιδωσεις, αν ο εγκαταστατης ειναι σοβαρος, δεν κουναει ρουπι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.