BlueChris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15, 2007 Το PC το βράδυ έκανε windows update και από ότι φαίνεται εμφανίστηκε ένα σημαντικό update που διορθώνει πολλά προβλήματα και γενικώς αυξάνει και την ταχύτητα των Vista σε Boot Time και επίσης έχει διορθώσει πολλά compatibility issues.Όντως παρατήρησα διαφορά στο boot και επίσης ξαφνικά είδε και το MGE το UPS μου μιας και δεν το είχε δει ποτέ μέχρι σήμερα.για περισσότερα διαβάστε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Νοέμβριος 15, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 Μου έβγαλε αυτό: ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 15, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 x86/64bit issue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Νοέμβριος 15, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 Nope, η σωστή έκδοση (x64) είναι! Το κατέβασα 2 φορές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Νοέμβριος 15, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChrisεπίσης ξαφνικά είδε και το MGE το UPS μου μιας και δεν το είχε δει ποτέ μέχρι σήμερα Εμένα το έβλεπε κανονικά, αλλά έκανε κουλά... Το έχανε, κάποιες φορές σερνόταν, κάποιες άλλες (σπάνια) δεν έβλεπε πολλά usb, μέχρι που το αφαιρούσα και πήγαιναν όλα ρολόι. (τα ίδια έκανε και στα ΧΡ βέβαια...)Όντως εχθές, κι ενώ το είχε χάσει πάλι, μετά το update το είδε κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.