Jump to content

explorer.exe crashes in loop [Vista]

lefteriz

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά...

Αμαν πια μ αυτά τα vista ... στου κολλητού μου το Pc (ίδιο με της υπογραφής) ο explorer.exe κρασάρει και ανοιγει επ αόριστον.. ετσι στο ασχετο, δεν εγκατέστησε τίποτα καινούριο. Κι εγώ το είχα πάθει πριν καιρό έτσι κι εγώ ξαφνικά και μόνο με φορματ το έλυσα

Με τα χίλια ζόρια του κανα windows update αλλά δεν ένοιωσε. Έτρεξε System restore αλλά βγάζει error, Θα δοκιμάσω με repair απο το DVD να κανω restore αλλα δε το βλέπω να συγκινείται ιδιαίτερα..

καμιά ιδέα?...

δοκιμασε αρχικα με κανα registry cleaner (ccleaner πχ) και κανενα norton win doctor για να φυγει οτι σκουπιδι υπαρχει και να στρωσουν λιγακι τα windows και μετα (αν δεν φτιαξει) κανεις repair...( το οποιο btw δεν νομιζω να κανει και πολλα πραγματα...)

μιας και αναφερεται ο φιλος μας στον explorer ας μην ανοιξω καινουργιο θεμα!!!

παω εχθες να παιξω crysis και απο ενα σημειο και μετα σερνοτανε....καρε καρε και με το ζορι... κανω ενα quit στο παιχνιδι και παρατηρω την ram (εχω ενα προγγραμματακι στην slidebar) σχεδον στο 99%

ε λοιπον αυτο παιδια το παθαινω τον τελευταιο καιρο συνεχεια στα Vista 64bit ultimate που εχω...

δεν εχω καταφερει να το λυσω και σκεφτομαι να κανω format..

παρατηρησα ομως το εξης.....

εκανα end proccess σε ενα host που ετρεχε και μου εκανε περιεργεια η μνημη που χρησιμοποιουσε και μετα απο λιγο επερνε τα ισια του...

εχθες δοκιμασα να κανω end proccess και στον explorer αι μετα να τον ξανα ανοιξω και ειδα οτι στρωνει με την μια...

τι να φταιει??

λετε να δοκιμασω με κανα ccleaner πριν παω για format???

@nick_p: σχετικα με την μνημη και το προβλημα που αναφερεις δοκιμασε να απενεργοποιησεις το windows superfetch....λογικα θα λυθει το προβλημα σου...βεβαια πες μας και ποση μνημη εχεις για να ξερουμε...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.