Jump to content

δεν ανοιγει η μητρικη

def

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια καλησπερα,εχει καμια 2 ωρες που παραλαβα την asus 680sli straker μπουταρε μια φορα

και αλλο δεν ανοιγει ειναι συνεχως αναμενα ολα τα γαλαζια φωτακια,το τροφοδοτικο ειναι το enermax 1000 το δοκιμασα σε αλλο pc και δουλευει μολις το βαζω στην asus τιποτε αντι να αναψει το πρασινο φωτακι απο πισω ειναι αναμενο κοκκινο,το εκανα και clmos τιποτε δεν λειτουργει μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω?:(

Διαβασε το maual του τροφοδοτικού σου, εκεί που λέει για το led στο πίσω μέρος να δείς τι έχει....:)

Νομίζω πώς το Galaxy άμα δεν αναγνωρίσει πώς τραβάει το PC φορτίο μεγαλύτερο των 50W δεν ανοιγει καν...αλλά για κάθε ενδεχόμενο ρίξε ένα βλέφαρο και στo manual..:)

βασιλη στο εργαστηριο ειμαι ρε γαμωτο και δεν το πηρα μαζι μου,τι να κανω?

Αρχική απάντηση από GoriLLakoS

Διαβασε το maual του τροφοδοτικού σου, εκεί που λέει για το led στο πίσω μέρος να δείς τι έχει....:)

Νομίζω πώς το Galaxy άμα δεν αναγνωρίσει πώς τραβάει το PC φορτίο μεγαλύτερο των 50W δεν ανοιγει καν...αλλά για κάθε ενδεχόμενο ρίξε ένα βλέφαρο και στo manual..:)

και αυτο που ωφειλεται οταν δεν τραβαει πανω απο 50W?

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 17:47]

παιδια καλησπερα,εχει καμια 2 ωρες που παραλαβα την asus 680sli straker μπουταρε μια φορα

και αλλο δεν ανοιγει ειναι συνεχως αναμενα ολα τα γαλαζια φωτακια,το τροφοδοτικο ειναι το enermax 1000 το δοκιμασα σε αλλο pc και δουλευει μολις το βαζω στην asus τιποτε αντι να αναψει το πρασινο φωτακι απο πισω ειναι αναμενο κοκκινο,το εκανα και clmos τιποτε δεν λειτουργει μπορειτε να με βοηθησετε σας παρακαλω?:(

Αν εννοεις την Striker γιατι δεν κοιτας εδω?....

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=33779

ολα καλα παιδια ξεμουλαρωσε:D

πατριωτη TEO ευχαριστω:T:

παλι τα ιδια αρχισε,απο τις 15 του μηνος επαιζε σημερα παλι πηγα να ανοιξω τον υπολογιστη και ειδα οτι στις μητρικης τα φωτακια αναψανε παλι γαλαζια,την αποσυνδεσα τα εβγαλα ολα απο πανω και ανοιθξε παλι μετα απο 15 λεπτα παλι αναψανε τα γαλαζια φωτακια.Τι γινεται ρε παιδια με αυτην την μητρικη?

παιδια συγνωμη που γινομαι κουραστικος τωρα πηρε ρευμα αλλα δεν μπουταρι,πισω στο πινακακι της striker μου βγαζει μυνημα CPU INIT τι σημαινει αυτο?

Πίσω έχει ένα κουμπί που όταν το πατάμε κλείνει την τροφοδοσία στη μητρική και ανάβουν όλα τα μπλε φωτάκια γύρω γύρω ώστε να βλέπουμε.

Αυτό το κουμπί το πατάμε όταν θέλουμε να αλλάξουμε κάτι στη μητρική, στα γρήγορα, όπως για να βάλουμε ένα sata δίσκο ή μια USB συσκευή.

Είναι κατά κάποιο τρόπο ένα power off της μητρικής.

Μήπως το ξέχασες αναμμένο και προσπαθείς να μπουτάρεις έχοντας το κουμπί αυτό πατημένο?

Προφανώς δεν παίρνει ρεύμα η μητρική σου γιατί κάτι ή τη βραχυκυκλώνει ή δεν είναι σωστά συνδεδεμένο.

Πχ ένα dimm ένας ανεμιστήρας, κάποιο από τα καλώδια που πάνε στα κουμπιά της πρόσοψης ή κάποια άλλη συσκευή.

Τέλος επειδή αγόρασες μεταχειρισμένη τη μητρική και δεν ξέρεις τι ζόρι τράβηξε, γιατί δεν της κάνεις RMA, ώστε να πάρεις καινούργια?

κλειστο ειναι το κουμπι,η μητρικη παιρνει ρευμα και το τροφοδοτικοι δουλευει,απλα αναβωσβηνει η οθονη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.