Jump to content

ATi Tool help

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από SPIV

έχω την 2900χτ :)

Αν έχεις vista x86-64, 64bit δηλαδή δεν ξέρω αν υπάρχει support, με λίγο googling είδα πως όχι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Αν όχι, έχεις το atitool 0.27 beta2? Σε αυτό μπήκε 2900 support.

με την εκκίνηση του ati tool αυτό διαβάζει τις συχνότητες που χρησιμοποιεί η καρτα για λειτουργία σε περιβάλλον 2D και με την απενεργοποίηση των servise ati smart και ati hotkey poller για το το ati tool beta 16 το ati tool διαβαζε τα 3D ρολόγια ενω τωρα με τους καινούργιους catalyst αυτα τα servise δεν υπάρχουν τι να κάνω?

Αρχική απάντηση από seph1roth [Σήμερα, στις 18:48]

Αν έχεις vista x86-64, 64bit δηλαδή δεν ξέρω αν υπάρχει support, με λίγο googling είδα πως όχι, αλλά δεν είμαι και σίγουρος.

Αν όχι, έχεις το atitool 0.27 beta2? Σε αυτό μπήκε 2900 support.

ευχαριστώ

ναι το beta εχω και vista32.

Εμενα το ATI tool μου πεταει artifacts σε συχνοτητες που η καρτα παιζει μια χαρα σε παιχνιδια και 3d mark!!! :tomato: Για αυτο το αποφευγω. . Ωρες ωρες κολλαει και ολο το μηχανημα αν ανοιξω ΑΤΙ tool!!

• 2 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.