Okan Sbr Lns Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2010 Εχω μπερδευτει τελειος με τις μητρικες και θελω μια σιγουρη απαντηση απο τους ειδικους...:erschreckt015: οι μητρικες ειναι: gigabyte p55a ud5, asus p7p55d e pro, msi gd 80. Η ερωτηση ειναι, ποια ειναι καλητερη ως προς ποιοτητα κατασκευης, ως προς χαρακτηριστικα και ως προς O.C. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ....:brille011::003::smile030::finger001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 1, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2010 Την P7P55D θα σου ελεγα οτι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Πολυς ντόρος για το τίποτα, αλλά κάνει καλά κλόκια και είναι πολύ καλή μητρική, αρκεί να μην σου σπάσει τα νευρα το MemOK button. Την Gigabyte την συγκεκριμενη δεν την ξερω, αλλα σιγουρα ειναι κατι καλό. Η MSI GD80 είναι πολύ καλή μητρική και νομίζω αυτή θα διάλεγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Δεκέμβριος 2, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Το σίγουρο είναι ότι όλες είναι κατασκευασμένες από καλά υλικά μιας και οι μάρκες τους είναι μέσα στην πεντάδα των καλυτερων εταιριών για mobo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 2, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Εχω μπερδευτει τελειος με τις μητρικες και θελω μια σιγουρη απαντηση απο τους ειδικους...:erschreckt015: οι μητρικες ειναι: gigabyte p55a ud5, asus p7p55d e pro, msi gd 80. Η ερωτηση ειναι, ποια ειναι καλητερη ως προς ποιοτητα κατασκευης, ως προς χαρακτηριστικα και ως προς O.C. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ....:brille011::003::smile030::finger001:Δυσκολη αποφαση...Εχω την ASUS P7P55D, ποιοτικη μητρικη, κλοκαρει αρκετα καλα αλλα αυτο το MemOK πραγματικα θα σου σπασει τα νευρα.Εγω αν επρεπε να παρω τωρα μητρικη, θα κοιτουσα να βρω την Gigabyte P55 UD3R (η την Gigabyte P55Α UD3R -το Α δηλωνει οτι εχει υποστιριξη για SATA3 και USB3).φανταζομαι οι UD4 και UD5 θα ειναι καλυτερες, αλλα δεν ξερω αν αξιζει την χρηματικη διαφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koumle Δεκέμβριος 2, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2010 Εχω την ASUS P7P55D, ποιοτικη μητρικη, κλοκαρει αρκετα καλα αλλα αυτο το MemOK πραγματικα θα σου σπασει τα νευρα.Εγω αν επρεπε να παρω τωρα μητρικη, θα κοιτουσα να βρω την Gigabyte P55 UD3R (η την Gigabyte P55Α UD3R -το Α δηλωνει οτι εχει υποστιριξη για SATA3 και USB3).φανταζομαι οι UD4 και UD5 θα ειναι καλυτερες, αλλα δεν ξερω αν αξιζει την χρηματικη διαφορα...+1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 4, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Τελικα αγόρασες μητρική ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Okan Sbr Lns Δεκέμβριος 10, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2010 οχι ακομα αλλα προκειται να αγορασω το asus p7p55 d premium μια και εξω το βρηκα στο apothema.gr στα 150 ευρω μαζι με μεταφορικα... μηπως το προτεινεται;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.