Jump to content

Παγωμα του υπολογιστη

Dj_Seps

Recommended Posts

Φιλοι μου θα ηθελα να με βοηθησετε με το εξης προβλημα.

Υπαρχουν φορες που οταν ανοιγω τον υπολογιστη με το που μπαινει στα βιστα παγωνει,δεν λαγκαρει η βγαζει μπλε οθονες απλως παγωνει και πρεπει να του κανω reset και μετα μπαινει κανονικα.Ο υπολογιστης με το προβλημα ειναι ο πρωτος υπολογιστης στην υπογραφη μου!Μπορει να με βοηθησει καποιος για να το λυσω?

Νομιζω πως ειναι το εικονιδιο της καρτας τηλεορασης.Λες να δημιουργει αυτο προβλημα?Κοιτα δεν το κανει συνεχεια αλλα μια στο τοσο και θελω να το φτιαξω μην μου δημιουργηθει προβλημα πουθενα αλλου με τις επανεκκινησεις!

• 2 weeks later...

Τελικα ηταν το προγραμμα της καρτας τηλεορασης!Ανανεωσα το προγραμμα με το νεωτερο απο την avermedia και μεχρι στιγμης δεν εχω παγωματα!Αν αλλαξει τιποτα θα ειδοποιησω!

Παιδιά να μήν ανοίγω νέο θέμα ακριβώς το ίδιο πάγωμα παθαίνει το pc της κοπέλας μου μόνο όταν τρέχει παιχνίδια και γενικώς 3d εφαρμογές. 3δ mark π.χ δεν βγαζει , παγώνει κ εκεί. Το μόνο που δοκίμασα ήταν να βάλω την κάρτα της (7600gs) στο δικό μου pc και παίζει κανονικά.. το mobo της είναι το abit fatality FP-IN9 SLI με 1gb ocz platinum 533 ή 667 (δέν θυμάμαι) και τροφοδοτικό ένα chieftec 450W.... κατα τα άλλα ταινίες internet κανα autocad και κανα photoshop κομπλέ... θερμοκρασίες κ αυτές οκ :mad:

Φιλε μου αν κρινω απο τον δικο μου υπολογιστη τοτε καποιο προβλημα θα "φορτωνει" τον υπολογιστη της κοπελας και θα τον κολαει!Τωρα ακριβως δεν ξερω να σου απαντησω εγω μαλλον ειμουνα τυχερος μεσα στην ατυχια μου!Ελπιζω να το βρεις

Τοτε το μονο που σου μενει να κανεις φιλε μου ειναι να κατεβασεις τα προγραμματα που εχουν τα παιδια στο thelab.gr και να τα δοκιμασεις μηπως βρεις τι προκαλει τα παγωματα!Καλη τυχη σου ευχομαι.Αν χρειαστεις τπτ αναφερετο και πιστευω πως οποιος μπορει θα σε βοηθησει!!

Το ίδιο ακριβώς κάνει και σε μένα με Vista Ultimate GR και μάλιστα μετά από format. (Τουλάχιστον τις 3 από τις 5 φορές που τον ανοίγω!)

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι το άρχισε μετά από 2-3 μέρες από την καθαρή εγκατάσταση των Vista όταν έκανα Win Update από την MS.

Λέτε να έχει βγει κανά update από την MS για τα Windows Vista του "θείου";

Αρχική απάντηση από Dj_Seps

Τοτε το μονο που σου μενει να κανεις φιλε μου ειναι να κατεβασεις τα προγραμματα που εχουν τα παιδια στο thelab.gr και να τα δοκιμασεις μηπως βρεις τι προκαλει τα παγωματα!Καλη τυχη σου ευχομαι.Αν χρειαστεις τπτ αναφερετο και πιστευω πως οποιος μπορει θα σε βοηθησει!!

ποια προγραμματα ρε πατριωτη βοηθανε σε αυτο? εχει και ενας φιλος αυτο το προβλημα με το παγωμα. δεν προλαβαινει να ανοιξει κανενα προγραμμα, κολλαει!!

Τελικά Dj_Seps το έλυσες οριστικά το πρόβλημά σου; Ήταν η κάρτα TV που το δημιουργούσε;

Πάντως γενικά έχει συζητηθεί σε αρκετά forum το συγκεκριμένο πρόβλημα με τα Vista χωρίς να έχει βρεθεί λύση. Πιθανότατα τα θαυματουργά παραθύρια να κάνουν πάλι το θαύμα τους :D

Τες πα ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί και αυτό στο πολυπόθητο SP1 που αναμένεται σε κανα μήνα κατά τα λεγόμενα της MS.

Ναι φιλε μου τελικα πρεπει να ηταν η καρτα τηλεορασης!Απο τοτε που εβαλα την τελευταια εκδοση του προγραμματος δεν εχει ξανακολλησει!

ποια προγραμματα ρε πατριωτη βοηθανε σε αυτο? εχει και ενας φιλος αυτο το προβλημα με το παγωμα. δεν προλαβαινει να ανοιξει κανενα προγραμμα, κολλαει!!

Αν δεν μπορει να ανοιξει καθολου τον υπολογιστη τοτε μαλλον το format θα βοηθησει!Αν τωρα παγωνει που και που οπως εκανε και σε εμενα τοτε ας τρεξει διαγνωστικα προγραμματα για μνημες,cpu και gpu!Στην κεντρικη σελιδα του thelab στα tools θα βρεις παρα πολλα που κανουν αυτην την δουλεια!

Αρχική απάντηση από cabdik

+1:T:

• 2 weeks later...

Εμένα τελικά μου την "έκανε" το Kaspersky internet Security (v7.0.0.125)

Πρέπει να υπάρχει κάποια ασυμβατότητα με τα Vista μάλλον;;; :cry: Με τα XP GR PRO το ίδιο KIS στον ίδιο υπολογιστή δουλεύει μια χαρά!!! Τώρα με Vista Ultimate GR χωρίς το KIS είναι όλα ΟΚ! Τεσταρισμένο 2 φορές μετά από format στο δικό μου PC! :confused:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.