long_bow Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2007 Γεια.Εχω ενα προβλημα στο pc ετσι στα ξεκαρφωτα εμφανιστικε και μου παιζει επιλεκτικα βιντεο , δηλαδη οσες ταινιες μου παιζει γιατι δεν τις παιζει ολες οπως και τα βιντεο κλικ ή δν μου εμφανιζει υποτιτλους και ας εχω βαλει το προγραμμα για να μου τους εμφανιζει τους κανω απεγκατασταση και τους ξαναβαζω το ιδιο παλι ή παω να ανοιξω το βιντεο και κολαει το προγραμμα (με οποιο προγραμμα και αν το ανοιξω) και δεν μου το δειχνει. Όποιος ξερει γιατι το κανει αυτο περιμενω απαντηση. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Νοέμβριος 14, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2007 Δοκίμασε media player classic+cccp (compine community codec pack):free-codecs.comΜε τον παραπάνω συνδυασμό, παίζω όλα τα video! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Νοέμβριος 14, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2007 και το klite codec pack μπορεις να δοκιμασεις. εγω αυτο χρησιμοποιω και δεν εχω κανενα προβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Νοέμβριος 14, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 11:51] και το klite codec pack μπορεις να δοκιμασεις. εγω αυτο χρησιμοποιω και δεν εχω κανενα προβλημα... +++ Hayabusa ρίξε καμμιά σούζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Νοέμβριος 14, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2007 μια απο τα ιδια..το εχω χρονια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
long_bow Νοέμβριος 16, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από hayabusa [14-11-2007 09:51] και το klite codec pack μπορεις να δοκιμασεις. εγω αυτο χρησιμοποιω και δεν εχω κανενα προβλημα... Το εχω μεσα αλλα ειχα παλι προβλημα..αλλα ευτυχως εκανα δουλεια με ενα αλλο. thanks παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
long_bow Νοέμβριος 16, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από kunoobidi Δοκίμασε media player classic+cccp (compine community codec pack): free-codecs.com Με τον παραπάνω συνδυασμό, παίζω όλα τα video! μπραβο ρε φιλαρακι . ωραιοςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.