AresGR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13, 2007 Πρόσφατα αγόρασα καινούριο PC στο οποίο έχω βάλει μια MSI NX8600GTS OC... Το OS μου είναι τα Vista (τα οποία πέρασα με την αναβάθμηση)... Εχω εγκαταστήσει τους τελευταίους Drivers της NVIDIA... Το θεμα μου είναι το εξής: έχω συνδέσει το PC μου με την TV (S-Video out) και η εικόνα μου είναι έγχρωμη, αλλά όταν ανοίγω το panel της NVIDIA εχουν εξαφανηστεί οι μισες επιλογές... Π.χ. δεν μπορώ να μεγενθύνω την εικόνα της TV ώστε να πιάσει όλη την οθόνη, να αλλάξω τις ρυθμίσεις της ανεξάρτητα από το Monitor του PC, να θέσω το video να παίζει Full screen στην TV άσχετα απο το PC κ.τ.λ. Δοκίμασα να περάσω το ΤV-tool που ειχα χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν και περιέχει αυτές τις επιλογές αλλα το γνωστό πρόβλημα της ασυμβατότητας των (S)Vista έκανε την εμφανησή του... Εχει κάποιος να μου προτήνει κάποια λύση σχετικά με το NVIDIA panel ή κανενα παρόμοιο με το TV-tool πρόγραμμα??? (εννοείται πως έχω ενεργοποιήσει την εμφάνηση όλων των επιλογών στο Panel της NVIDIA )
AresGR Νοέμβριος 14, 2007 Author #2 Νοέμβριος 14, 2007 Κάποιος να προτήνει κάποια λύση??? Δεν έχει αντιμετωπήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα??? :blink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.