Jump to content

Μια γνώμη για καινούργιο PC ?

iasis10

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά.

Ψάχνομαι για καινούργιο pc και μετά από λίγο διάβασμα εδώ μέσα έχω καταλήξει στην εξής σύνθεση. Υπόψην: το παλιό pc είναι P3 στα 1000. Έχω να παίξω παιχνίδι στο καβουρντιστήρι μου από το 2002 !!!:cry:

Η χρήση του θα είναι γενική. παιχνίδια ,DVD (HD), Photoshop και με το καλό να μάθουμε να κάνουμε και λίγο O/C.

1) case: Chieftec Aegis CH-05B BL

2) PSU: Seasonic 550W S12-550 ''Energy +''

3) M/B: Abit IP35Pro

4) CPU: Intel C2D 6750 tray

5) cooler: Scythe ninja plus rev.B

6) HD: WD 500GB Sata2 16MB cache

7) fan: Scythe S-Flex SSF21F

8) monitor: Samsung SM226BW (S panel άν συνομοτίσει το σύμπαν)

9) ηχεία: logitech X-540

10) VGA: XFX 8800GT 512MB XΤ

11) RAM: Crusial 2GB Kit Ballistix Tracer DDR2 1066 5-5-5-12

Με αυτά είμαι στα 1350 ευρόπουλα και δεν μπορώ να δώσω παραπάνω. Έχω φάει τρελό κόλλημα με την οθόνη γι'αυτό και το έχω καθυστερήσει ήδη ένα μήνα. Είδα και την Dell που λέτε, αλλά ξεφεύγει σε τιμή!

Για πείτε μου την άποψη σας!!! (μετράει):T:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

Πολυ καλό το setup....:)

Αλλά αν (λέμε αν) έβαζα Vista τώρα θα επαιρνα 4gb απο τις 800 αντι αυτες που διαλεξες

αν και οι crucial εχουν πεσει πολυ απο την τελευταια φορά τις ειδα. :wassat:

Ξερω εγω?:) εγω αυτον πηρα και αυτον θα επερνα αν αγοραζα pc :) αν καποτε βγουν παιχνιδια για quad core , ή εφαρμογες τι να σου πω:)

Αρχική απάντηση από iasis10 [Σήμερα, στις 02:17]

οι 800 με τις 1000 έχουν 10 ευρό διαφορά.

Όχι δεν καταλαβες...οπως λέω και παραπάνω ....μιλάω για 4GB RAM 800 περιπου 160e (αν βαλεις vista)

σε σχεση

με 2GB ram 130e

Αρχική απάντηση από Dem [Σήμερα, στις 02:06]

Πολυ καλό το setup....:)

Αλλά αν (λέμε αν) έβαζα Vista τώρα θα επαιρνα 4gb απο τις 800 αντι αυτες που διαλεξες

αν και οι crucial εχουν πεσει πολυ απο την τελευταια φορά τις ειδα. :wassat:

Θα συμφωνήσω να βάλεις 4gb στα 800 αντι για 2gb στα 1000 εκτός και αν δεν είσαι φαν τον S-Vista οπότε καλή επιλογή οι μνήμες και σε οποιαδήποτε αναβάθμιση σε S-VISTA στο μέλλον πετάς άλλο ένα ζευγάρι.;)

Υπομονη φιλε μου 2 μηνακια και παρε τον 8400!Εγω αυτο θα κανω...Ηταν να παρω καινουριο πι σι την παρασκευη αλλα μας εκαψε ο ΗΙPRO με τα 4.6!!!:devil: :devil: :devil:

Μπααα. απο υπομονή δεν παίζει άλλη.

Οπότε λέω να το χτυπήσω. και αν στο μέλον πάω για vista χτυπαώ άλλα 2GB.

Όχι πως δεν θα το δοκιμάσω και με vista ;)

Ευχαριστώ πάντος, όλους σας :clap:

Ετσι κι αλλιως δεν θα βρεις αυτη τη vga που αναφερεις οποτε θα χρειαστει να περιμενεις... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.