Jump to content

nv 8800 gts 320mb - fancontrol = 1-0

wizard23

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ακουστέ λοιπόν πώς έχουν τα πράματα μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι είχα μια x1800xt

Και είχα συνιθησει να ανεβοκατεβάζω της στροφές στο cooleraki της οπότε εγώ θέλω νανε καλά το atitool αυτή η καρτούλα ωμός καικε άσχημα κεραυνός!!! τεσπα για μια περίοδο δεν είχα καμιά κάρτα της προκοπής ένα 6600gt με passive cooling της asus μετά οίκε το c&c ωμός και δεν γινόταν να μην πεχει σε εμένα οπότε και χρεώθηκα μια 8800gts 320mb ώσπου να βγει το θεριό της ati μιας και ακόμα δεν είχε σκάσει το 2900xt και όταν έσκασε έσκασαν και τα rumors για την 38xx οπότε σκεπτικά να περιμένω λίγο να τα καμνω όλα μαζί να βάλω ένα phenom ένα δυο 38xx κτλ. Από παλιά βλέπετε είμαι amd & ati fun. Στο θέμα μας τώρα το καρτακι της nv είναι τρελό οπλακι για αυτά που πλερώνεις αλλά εγώ θέλω κιαλα άρα πιο πολλά κλοκια αρα πιο πολυ αέρα και εδώ είναι που έχω πρόβλημα γιατί το βλήμα δεν ακούει το fan control από το Riva tuner και μου την βιδώνει!!!!!! Καμιά λύση κανείς ?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.