Jump to content

Εξωτερικοί υπότιτλοι σε WMP11

deninho

Recommended Posts

Πως μπορώ να παίξω εξωτερικούς (.srt) υπότιτλους σε ένα αρχείο που παίζει στο media player? Συγκεκριμένα στο WMP11. Λύσεις του στυλ "Βάλε VLC/Media Player Classic" κλπ απορρίπτονται :p (απλώς θέλω να δω αν γίνεται και στον wmp - τα άλλα τα έχω δοκιμάσει ήδη)

VobSub λέγεται το πρόγραμμα που επιθυμείς... :rolleyes:

http://www.afterdawn.com/software/video_software/subtitle_tools/vobsub.cfm

Απλά κανόνισε να είναι ο υπότιτλος σου μέσα στο ίδιο folder με το movie σου και όλα θα τα αναλάβει το πρόγραμμα.

Και με το ίδιο όνομα... π.χ:

Mymovie.avi

Mymovie.srt

Aπό www.download.com βάλε στο search Cole2k Media Codec Pack Standard 6.0.9

Έχει όλους τους απαραίτητους codecs μαζί με utility που παίζουν σε όλα τα media player. :flower:

To vobsub είναι στο πακέτο, απλά με αυτό το πακέτο αυτό παίζει όλα πραγματικά τα video...

Αρχική απάντηση από ShadowRunner [Σήμερα, στις 13:13]

VobSub λέγεται το πρόγραμμα που επιθυμείς... :rolleyes:

http://www.afterdawn.com/software/video_software/subtitle_tools/vobsub.cfm

Απλά κανόνισε να είναι ο υπότιτλος σου μέσα στο ίδιο folder με το movie σου και όλα θα τα αναλάβει το πρόγραμμα.

Και με το ίδιο όνομα... π.χ:

Mymovie.avi

Mymovie.srt

+1

Αρχική απάντηση από dubber

Not doable για αρχεία WMV με κωδικοποίηση VC1

Eκει επεμβαίνει το Vlc αναγκαστικά, ε?

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

:ΑΣΧΕΤΟ:

Junior έχω το Klite, αυτό που λες εσύ είναι καλύτερο;

Πιστεύω ναι, δεν έχω συναντήσει βιντεάκι που να μην το παίζει! :T:

Απλά στην εγκατάσταση, βάλε intervideo pack, όχι cyberlink, όποιον και από τους 2 players και να χρησιμοποιείς!

Λοιπόν για να μήν ανοίγω καινούργιο post τώρα... έχω την Audigy 2 ZS PRO, λοιπόν μόλις βάζω movie στον Media Player και παίζει η ταινία με το AC3 μου βγάζει στην γωνία ένα DOLBY DIGITAL σήμα, δεν λέω παίζει καλά, έχω τα 5500 της Logi...

Μόλις το βάζω το movie στον Classic μου παίζει και ποιο δυνατά και δεν εμφανίζει το AC3 ούτε το Dolby σήμα... τι παίζει;

Ελπίζω να μη χαλάω το post του παιδιού αφού είπαμε το καλύτερο πρόγραμμα για τη δουλειά που το ήθελε.

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

Λοιπόν για να μήν ανοίγω καινούργιο post τώρα... έχω την Audigy 2 ZS PRO, λοιπόν μόλις βάζω movie στον Media Player και παίζει η ταινία με το AC3 μου βγάζει στην γωνία ένα DOLBY DIGITAL σήμα, δεν λέω παίζει καλά, έχω τα 5500 της Logi...

Μόλις το βάζω το movie στον Classic μου παίζει και ποιο δυνατά και δεν εμφανίζει το AC3 ούτε το Dolby σήμα... τι παίζει;

Ελπίζω να μη χαλάω το post του παιδιού αφού είπαμε το καλύτερο πρόγραμμα για τη δουλειά που το ήθελε.

Έχω τον Classic από το πακέτο K-Lite. Όταν βάζω στον Classic ταινίες, ο ήχος περνάει από το AC3Filter (έχει εικονίδιο στην taskbar). Για να εμφανιστεί το σήμα Dolby Digital (το οποίο μας δείχνει ότι την αποκωδικοποίηση την κάνει η κάρτα ήχου) πρέπει να ρυθμίσεις το AC3Filter ώστε να χρησιμοποιεί το SPDIF και να μην αποκωδικοποιεί το σήμα. Έτσι το σήμα θα περνάει ατόφιο στην κάρτα ήχου και θα κάνει αυτή την αποκωδικοποίηση μέσω hardware.

Τώρα, αν δεν είναι το AC3Filter, θα είναι κάποιο άλλο, δεν έχει σημασία... Πάντως είναι σίγουρο ότι το σήμα αποκωδικοποιείται σε επίπεδο software από κάποιο φίλτρο or something...

(Είναι καλύτερα η αποκωδικοποίηση να γίνεται από την κάρτα ήχου και όχι από κάποιον software αποκωδικοποιητή)

Αν θέλεις βοήθεια για τις ρυθμίσεις μπορώ να ανεβάσω screenshot αργότερα...

Ναι θα ήθελα φίλος για το classic. Βέβαια να σου πω ότι στο AC3 το έχω ρυθμίσει να παίζει με SPDIF άρα δεν είναι αυτό το πρόβλημα... Ο Classic μάλλον την κάνει την δουλειά με τον τρόπο που στέλνει το σήμα ή κάτι... θα ποστάρω και εγώ με τις ρυθμίσεις μου, μόλις πάω σπίτι.

’ν ενοχλεί κάποιον admin, που είμαστε σε άλλο post ας μας πει να ανοίξουμε ένα καινούργιο... :rolleyes:

όντως, τα φορτώνει, με τους κατάλληλους codecs... Αλλά και πάλι, έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους, γτ φορτώνει μόνο τους ενσωματωμένους στο mkv.. Τέπσα... ο vlc να είναι καλά :p

Δές την δική μου οθόνη με ένα mkv να παίζει στον WMediaPlayer

Ελπίζω να σε καλύψει πλήρως... εδώ είμαστε άν έχεις και άλλο πρόβλημα

vobsub.jpg

Σε εμένα κάνοντας κλικ στον codec που παίζει το mkv, μπορώ να βγάλω τους υπότιτλους της ταινίας και να παίζει μόνο τους δικούς μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.