QantonisQ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά,έχω ένα Thomson TG585 v7 και αν θέλω να παίξω παρέα με κάποιον φίλο Call Of Duty ή κάποιο άλλο game δεν μπορώ. Μου στέλνει πρόσκληση για το game,πατάω αλλα δεν μπορώ να μπω στο private match που έχει δημιουργήσει. Το ίδιο συμβαίνει και όταν κάνω εγώ ένα private match,δεν μπορεί να συνδεθεί ούτε εκείνος. Τι λέτε να φταίει ; *Όταν βάλω ένα ενσύρματο που έχω είναι όλα ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Νοέμβριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Πρεπει να ανοιξεις τις πορτες στο NAT... Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Νοέμβριος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2010 Δεν γίνετε τίποτα,μια ώρα προσπαθούμε εδώ με τον Σάκη αλλα τίποτα :brutal003: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Δεκέμβριος 3, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Με ενεργοποιημένο το UPnP δοκίμασες?Αν παίζει με αυτό, είναι όντως πρόβλημα από port-forwarding όπως λέει ο orion Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Δεκέμβριος 3, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Και με ανοιχτό δοκίμασα και με κλειστό, τίποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Δεκέμβριος 3, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2010 Και με ανοιχτό δοκίμασα και με κλειστό, τίποτα...Αν αλλάξεις το port απο το utorrent ή κάποιο άλλο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς και το βάλεις να παίζει απο το port που άνοιξες στο router για το cod, αυτό παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Δεκέμβριος 4, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Καλά, αυτό θα φύγει από το μπαλκόνι έτσι όπως πάει...Δεν μπορώ να συνδέσω το laptop ασύρματα/βάζω τον κωδικό και μου λέει ανάκτηση διεύθυνσης δικτύου και μετά αποσυνδέεται μόνο του. :brutal010: Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Δεκέμβριος 4, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Το πρόβλημα με το laptop λύθηκε, το βρήκε ο Σάκης Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Δεκέμβριος 4, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Ε, δεν θα μας πείς τι έγινε; Που να τον βρούμε τον Σάκη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Δεκέμβριος 4, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Το laptop μου έχει windows xp και είχα βάλει WPA2 στο modem και τα xp δεν υποστήριζαν για αυτό. Κατέβασα μια ενημέρωση που μου είπε ο Σάκης και όλα ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Δεκέμβριος 4, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Μπράβο Σάκη ΦΟΥΚΑΚΗ:101: Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Δεκέμβριος 4, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2010 Μοιάζει πολύ πάντως με τον Φουκάκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Δεκέμβριος 5, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Αυτο το router το μισώ. Πολλοί όμως το αγαπάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Δεκέμβριος 5, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Ο.ΤΕγώ σε λίγο θα το μισό...Βρήκα ένα καλό τσεκούρι!Συνέχεια kernel warm reboot.. Με έχει εντυπωσιάσει ένα φαινομενικά γελοίο linksys WG200G το οποίο απλά είναι σκύλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QantonisQ Δεκέμβριος 5, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Αυτο το router το μισώ. Πολλοί όμως το αγαπάνε Σαν το Σάκη π.χ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Δεκέμβριος 5, 2010 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2010 Σαν το Σάκη π.χ ενταξει, οχι οτι το αγαπαω, απλα αν ασχοληθεις λιγο μαζι του οτι θες, θα το κανει. Το σπαστικο ειναι που κανει ωρες ωρες τα κουλα του.... Δεν θα παρω κανενα cisco....Θα παρει δρομο με συνοπτικες διαδικασιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Δεκέμβριος 10, 2010 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2010 tha sou ferw to WAG twra pou tha erthw.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.