Jump to content

Asus Maximus Formula. Voltage Options

LL_NEO

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από stefanos9

Παιδια, εχει waterblock αυτη του πλαισιου? την δεινχει χωρις, αλλα απο κατω στα χαρακτιριστικα λεει SE..

http://www.plaisio.gr/Product.aspx?Product=1019139&keyword=maximus

Ναι αν ειναι Special Edition , εχει waterblock

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από stefanos9

Παιδια, εχει waterblock αυτη του πλαισιου? την δεινχει χωρις, αλλα απο κατω στα χαρακτιριστικα λεει SE..

http://www.plaisio.gr/Product.aspx?Product=1019139&keyword=maximus

στο πλαισιο που την πηρα μονο se ειχαν!

και εκεί που έκανα ένα reboot ο υπολογιστής δεν ξανάνοιξε ποτέ.

Ανάβει και ούτε λαλάει ούτε τίποτα. Με τις μνήμες(μόνες τους σε οποιαδήποτε θέση) πάνω κολλάει στο DRAm DETECT. Όταν τις βγάλω τελειώς σφυράει (προφανώς το error του ότι δε βρίσκει μνήμες).

Εννοείται ότι έκανα bios reset και χυστ@ μέσα αλλά @@. Μάλλον θα πάω αύριο να ψωνίσω ένα στικάκι του ενός γκίγκα για να δω αν θα ανάψει για να στείλω τις CELLSHOCK για RMA.

Ξέρω εγώ ρε γαμώτο; Μου φαίνεται πολύ περίεργο να πήγαν στο διάολο και τα δυο στικάκια απο μόνα τους. Κάτι μου λέει ότι τσίμπησαν λίγο παραπάνω ρεύμα απο ότι έπρεπε....

Αυτή είναι και η δικιά μου ανησυχία... πήρα χτες 2 1800άρες Cellshock και το Extreme θέλει στο auto να τους δώσει 2.7V!!!!!!!!! ... μιλάμε για DDR3 που νορμάλ είναι 1.5 και τα στικάκια πάνω λέγανε 1.7-1.9... ήδη δλδ παραπάνω ρεύμα από ότι πρέπει... ε τα έβαλα στα 2V με το χέρι και παρόλαυτά τους δίνει 2.2... έφτασα βέβαια 1900mhz με 7-6-6-16 αλλά έχω μια ανησυχία... πριν με τις Corsair τις 1333 δεν φοβόμουνα τπτ.

voltagecq9.th.png

μηπως λεω μηπως ειμαι λιγο ψηλα στα ρευματα σε fsb και north? τα εχω αφησει στο auto

για να μην πειραματιζομαι. Επισης μηπως θελει λιγο τσιμπημα το cpu γιατι παροτι μου εχει

βγαλει 32m και μια ωρα orthos σε τρεις μερες λειτουργιας εφαγα μια μπλε οθονη μια φορα

στο ασχετο οποτε δεν ειναι απολυτα σταθερο.

• 3 weeks later...

Παιδιά προσοχή στο CPU pll voltage... στο auto βάζει 1.8 εμένα το extreme και με το τελευταίο Bios... επίσημα ακόμα και στα 4200 που πάω τον Quad μου πάνω από 1.7 το cpu pll δεν χρειάζεται. Εγώ το έχω καρφωμένο στα 1.6 ανεξαιρέτως τι δίνω στη CPU.

Βρήκα το παρακάτω απο xs αλλά δεν ξέρω εάν όντως έτσι έχουν οι αλλαγές στο 907.

[ 0907 ]

----------------------

1. Updated CPU level up module

2. Fix system freezes if been interrupted by USB devices before entering S3

3. Finetune CPU temperature detection algorithm

4. Enable N/2 ratio support for more CPU

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.