Jump to content

Σχολιασμός του pc που σκοπεύω να αγοράσω.....

ganastasiou

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Καλό είναι, πολύ καλό αλλά που αποσκοπεί; τι θα κάνεις με το μηχανάκι αυτό;

Επίσης και αυτό που έχεις καλό είναι και δεν έχει και τις τρελές διαφορές με αυτό που θέλεις να αγοράσεις, άρα ποιος ο λόγος να μην περιμένεις και να πάρεις ποιο καινούργια και ποιο δυνατά πράγματα;

Το ένα το pc είναι στην Αθήνα του αδερφού μου το άλλο είναι αυτό που φτιαχνω για πάρτη μου Λαμία...:pΘέλω να σχολιάσετε τον επεξεργαστή μήπως είναι καλύτερα να πάω σε intel?όμως να μην ξεφύγω απο το budget των 200Ευρώ που κοστίζουν μητρική και επεξεργαστής...

CPU σου προτείνω να δώσεις κατιτί παραπάνω και να πάρεις τον 5200+ @65W (άκα energy efficient) που και 2Χ1 cache έχει και ανεβαίνει άνετα 3+Ghz στην μητρική που έχεις διαλέξει! Ο 4800 που έχεις διαλέξει ΔΕΝ είναι 2Χ1 cache, είναι 2Χ512Κb και έχει συχνότητα 2500Mhz, μια βόλτα από εκεί θα σε πείσει να το διαπιστώσεις... ;)

Επεξεργαστικά είναι καλύτερος ακόμα δεν ασχολούμαι με oc οπότε καλύτερα να πάω σε 5600....Αλλά δεν μου λέει κανείς για Intel ίσως είναι απαγορευτικά τα 200Ευρώ για Ιntel...Ετσι?

Σχεδόν όλα τα προϊόντα που έχεις διαλέξει είναι εξαντλημένα και δεν μπορούμε να δούμε τιμές να σου αντιπροτείνουμε... :(

εφοσον δεν ασχολεισαι με oc παρε φθηνοτερη μητρικη (πχ albatron nf4 50 ευρω απο πλαισιο και ειναι τζιτζι την εχω στο htpc, λιγο μικροτερο επεξεργαστη και 2gb ραμ). και αν σε παιρνει οικονομικα δωσε κατι παραπανω για μια 8800gt.

Δεν ασχολούμαι προς το παρών με OC όχι δεν θα ασχοληθώ καθόλου...Αν αναφέρεσαι στον επεξεργαστή μπορεί να πάω και στον 65αρι...Απλά δεν βλέπω τον λόγω να πάω σε Albatron ενώ στο techreport διάβασα ότι σε θέμα gaming και video δίνει ρέστα η συγκεκριμένη μητρική με αφτό το chipaki και ξεπερνάει άνετα το 590.

Αρχική απάντηση από haris1984

εφοσον δεν ασχολεισαι με oc παρε φθηνοτερη μητρικη (πχ albatron nf4 50 ευρω απο πλαισιο και ειναι τζιτζι την εχω στο htpc, λιγο μικροτερο επεξεργαστη και 2gb ραμ). και αν σε παιρνει οικονομικα δωσε κατι παραπανω για μια 8800gt.

8800 gt σε μικρότερο του 5600+ cpu θα είναι τρομερό bottleneck man...

Αρχική απάντηση από junior-21- [Σήμερα, στις 18:45]

8800 gt σε μικρότερο του 5600+ cpu θα είναι τρομερό bottleneck man...

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά απο τα αγγλικά μου.Θα υποθέσω οτι εννοεις την ασυμμετρία του συνόλου...

Και αν πήγαινα σε 8800 μπορεί να πήγαινα σε Core 2 Quad αλλά αν πάω εκεί παίζει να με γδύσουν τότε καλύτερα την OCed της MSI.:D

Tροφοδοτικό Chieftec 560w στα 70 euro:πολυ τίμιο για τα λεφτά του, σηκώνει μέχρι και 8800gtx. Επεξεργαστή 5200+ 65w στα 105 euro. Κάρτα γραφικών 8800gt στα 220 euro.

Μνήμες 2GB Kit DDR2 800+ U-DIMM AxeRAM (με Micron chips αν κοιτάξεις να έχει Ν δεξια του barcode ;) )

Αυτά θα σου πρότεινα να αλλάξεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.