Jump to content

Προταση σχετικα με το προβλημα που δημουργηθηκε με τις αγγελιες

hayabusa

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από .38-.45

αν υπηρχε αυτο που λες, δε θα ανοιγες αυτο το thread.

δεν σε πιανω...το οτι ανοιξα αυτο το θεμα για να προτεινω κατι το οποιο κατα την γνωμη μου θα βοηθησει το φορουμ σημαινει κατι απο αυτα που εγραψα; :blink:

Στο lab υπάρχει ο περιορισμός των 6 μηνών ή 300 post. Είναι ένα καλό μέτρο , λίγο σκληρό ίσως για μερικούς που πρωτοξεκινάνε στο forum αυτό. Από εκεί και πέρα, όσο περνάει ο καιρός γνωρίζεσαι περισσότερο με τα παιδιά και μπορείς να κάνεις τέτοιες συναλλαγές πιο άφοβα. Εγώ προσωπικά που γουστάρω το thelab ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο να αμαυρώσω την εικόνα μου στο forum. Αλλά δεν λειτουργούν όλοι το ίδιο.

Στην τελική, όπως λέει και ο mr barcelonista "ότι κι αν κάνουμε, μπορεί να εξαπατήσει όποιος το θελει"...

Μπορεί να μην έχω πρόσβαση και εγώ ακόμα αλλά σίγουρα μια αξιολόγηση (πράγμα πολύ εύκολο να μπει στο φόρουμ εδώ) θα ήταν χρήσιμη. Χρειάζεται γιατί δεν μπορούν όλοι να αγοράζουν και να πουλάν χέρι - χέρι λόγο αποστάσεων πχ. Τώρα πως θα ελεγθεί το αν κάποιος ρίχνει λάθος αξιολογήσεις επειδή δεν γουστάρει τον άλλο .. αυτό γίνεται φτιάχνοντας ένα subφόρουμ αξιολογήσεων έτσι όποιος κάνει αρνητική αξιολόγηση (γιατί αυτή μόνο μας νοιάζει κακά τα ψέματα) να εξηγεί και τους λόγους που την έκανε.

Γνωμη μου ειναι οτι θα ειναι πολυ δουλεια για το τιποτα. Με την εννοια οτι αν θελει καποιος να εξαπατησει θα βρει τροπο (οπως αναφερθηκε ηδη) να το κανει. Και μην ξεχναμε οτι οι mods και admin στο lab δεν πληρωνονται απο πουθενα οποτε θα ειναι ενα ακομα καθημερινο "βασανο".

Και για οποιον διαβασε ολη την ιστορια (εγω την διαβασα ολη απο το forum του pcmag) απο την αρχη φαινοταν οτι κατι βρωμαει. Δεν βαζεις λεφτα σε λογαριασμο σε καποιον που δεν ξερεις και δεν εχεις παρε-δωσε μαζι του στο παρελθον. υπαρχει και η αντικαταβολη στο κατω-κατω. Λιγο "πονηροι" με την καλη εννοια πρεπει να ειμαστε παντα ή οταν βλεπουμε ενα προιον σε τρομερα καλη τιμη. Εγω ειχα στειλει pm στον χρηστη για το xbox360 που πουλουσε εδω μεσα αλλα το inbox του ηταν γεματο :p Σε περιπτωση που δεν ηταν και μου ελεγε "παρε αυτον τον λογαριασμο και βαλε τα λεφτα και μολις τα παρω ΘΑ στο στειλω" δεν υπηρχε περιπτωση να το κανω απλα.

Αλλωστε τετοια περιστατικα δεν νομιζω να υπαρχουν πολλα στο lab. Μην φτιαχνουμε κανονες και διαδικασιες για τις εξαιρεσεις. Ηδη τα 300 ποστς και οι 6 μηνες ειναι αρκετα για να βγαλεις ενα εστω βασικο προφιλ καποιου

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer

Και μην ξεχναμε οτι οι mods και admin στο lab δεν πληρωνονται απο πουθενα οποτε θα ειναι ενα ακομα καθημερινο "βασανο".

καλα ολα τα αλλα που εγραψες αλλα αυτο εδω δεν καταλαβα τι σχεση εχει...το οτι οι ανθρωποι δεν πληρωνονται το γνωριζουμε ολοι πολυ καλα...ομως δεν καταλαβαινω πως θα αναμειχθει ενας διαχειριστης αν εσυ (παραδειγμα λεω) θελεις να αξιολογησεις εμενα που σου πουλησα κατι. το πολυ να υπαρχουν κανα-δυο mods για να επιβλεπουν την ηρεμια, την ταξη κζαι την ασφαλεια...

Αρχική απάντηση από Daytime Dreamer

Αλλωστε τετοια περιστατικα δεν νομιζω να υπαρχουν πολλα στο lab. Μην φτιαχνουμε κανονες και διαδικασιες για τις εξαιρεσεις.

αυτο εννοειται...στα δυομισι χρονια που παρακολουθω αυτο το φορουμ (ασχετα που ειμαι δυο γραμμενος) μονο ενα θεμα ειχα δει για εξαπατηση...αυτο νομιζω λεει πολλα...απλα ειμαι της αποψης "προσεχουμε για να εχουμε" :)

γιατί δεν προσαρμόζεστε στο Λάμπη?

αν δεν θέλεις μην αγοράσεις

εδώ κόψαμε τις πωλήσεις απο τις νέες απαντήσεις

(για να δεις πόσο δευτερεύουσες είναι)

μπες insomnia που έχει 10σελίδες νέες πωλήσεις κάθε μέρα μπες αλλού που απαντάνε κιόλας απο κάτω

που κάνουν κρατήσεις

μπες όπου θες

δε χρειάζεται να υπάρχουν όλα παντού

δεν εχουμε διαπιστωμενα λαμογια στο λαμπη ,ειμαστε λαμογια free κοινοτητα...τοσα χρονια ενα δυο θεματα εχω δει και αυτα δεν ηταν εξαπατηση απλα παρεξηγηση.

βλεπει το λαμογιο 6 μηνες 300 ποστ και φευγει ακλαυτο,χαζο ειναι?

ελπιζω να παραμεινει ετσι η κοινοτητα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.