Jump to content

Πολύ χαμηλό score στο 3DMark2006 με 8800 ultra (solved)

junior-21-

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Δεν φταίει η cpu ρε παιδιά, εγώ με 8600GT @ 650/1674/1095 core/shader/mem, και brisbane@2800, βγάζω κάπου 6100. Κάτι άλλο παίζει.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Format έχεις δοκιμάσει?

Φρέσκος από format είμαι :(

πριν 3 βδομάδες που πήρα τον raptor.

Υ.Γ. GoMaR σβήσε κάνα pm

Δεν νομίζω να είναι απαραίτητο. Βασικά, να κάνω install τόσα πράγματα πάλι, χλωμό! Μπορώ κι αλλιώς να βάλω συμπεράσματα πιστεύω

Αυτό που σου είπα το είδες; Στο bios του συστήματος;

Το καλώδιο ρεύματος; Ξέρω ακούγονται χαζά αλλά καμιά φορά μπορεί να ξεχάσεις ρε παιδί μου... :...:

Αρχική απάντηση από junior-21-

Δεν νομίζω να είναι απαραίτητο. Βασικά, να κάνω install τόσα πράγματα πάλι, χλωμό! Μπορώ κι αλλιώς να βάλω συμπεράσματα πιστεύω

ποτέ μην είσαι τόσο σίγουρος

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

ποτέ μην είσαι τόσο σίγουρος

To δέχομαι! Απλά θα προτιμήσω να την πάω σε κάνα άλλο pc να βγάλω συμπέρασμα πρώτα...

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

Αυτό που σου είπα το είδες; Στο bios του συστήματος;

Το καλώδιο ρεύματος; Ξέρω ακούγονται χαζά αλλά καμιά φορά μπορεί να ξεχάσεις ρε παιδί μου... :...:

Στο bios όλα default είναι. Και τα καλώδια είναι οκ, καρατσεκαρισμένα...

ελα , αδειασα το pm box και περιμενω να μου στειλεις :p

Φερτην εδω να τη τεσταρουμε να τρεξω και κανα 3dmark για bench :p

ποσο ειναι το 2D clock της Ultra? τα επιμερους αποτελεσματα μοιαζουν πολυ να ειναι με 50% clock ,μην τυχον και εχει κολλησει σε καποιο τετοιο mode ? ή κανα Low power 3d (δεν εχω ιδεα αν υπαρχει ακομη αυτο στις νεες καρτες)

Ηρθε ο Junior21 , ηρθε και η καρτα...τη βαλαμε...βρηκε drivers, ανεβασαμε ρολογια και τρεξαμε 3dmark..Η καρτα μια χαρα δειχνει να πηγαινει..Μαξ ρολογια δε βρηκαμε ακομα , απλως τρεξαμε ενα γρηγορο bench..

Οποτε προβλημα η καρτα δεν εχει..προφανως ειναι αλλου το προβλημα..

Οριστε...

15997te0.th.jpg

Για 3 μαρκς το 16κ !@#%#@$^#$%@

Tα είπε όλα ο φίλος GoMaR... τώρα είναι τα ζόρια. Το μεσημέρι έχει στήσιμο σε άλλον δίσκο, καθώς τίποτα άλλο δεν δούλεψε και η κάρτα τελικά είναι ΟΚ. :(

Περίεργο όμως ρε παιδί μου... τι μπορεί να φταίει και γίνεται αυτό; Αποκλείεται πάντως να είναι ο επεξεργαστής τόσο πολύ, έτσι δεν είναι;

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

Περίεργο όμως ρε παιδί μου... τι μπορεί να φταίει και γίνεται αυτό; Αποκλείεται πάντως να είναι ο επεξεργαστής τόσο πολύ, έτσι δεν είναι;

Ένας AMD στα 3Ghz τόσο cpu score θα βγάλει με όποια κάρτα και να τρέξεις το 3dmark... Κάπου αλλού είναι το πρόβλημα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.