blindy Νοέμβριος 14, 2007 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2007 Το ιδιο εκανε και το δικο μου το ενερμαξ (600) για καποιο λογο.Οταν την εβαζα με ανταπτορες στα 4πινα ολα καλα οταν την εβαζα στα pcix μου ελεγε πως δεν εχει αρκετο ρευμα.Δεν εκατσα να μετρησω ρευμα στα pcix παντως με το τροφοδοτικο μπεντσαρα 3d χωρις προβλημα με τον E6600 στα 4500 και την 8800gtx τερμα.Αν λοιπον υπηρχε προβλημα ρευματος (και οχι καποια ασθμβατοτητα) θα ηταν μονο στα pcix.Αν θυμαμαι καλα το ιδιο συνεβαινε και στον χρηστη PHIL στο δικο του ενερμαχ (520). Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 15, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2007 παιδια θα τρελλαθω παλι μου το βγαζει το μυνημα οτι το ρευμα δεν ειναι επαρκες,τι γινεται ρε παιδια,ειναι δυνατον το 1000 να μην φτανει της enermax? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Νοέμβριος 19, 2007 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Μαλλον δεν παιρνει το καταλληλο ρευμα απο την PCI-E.....ισως μετα απο σχετικο διαβασμα στο δικτυο Μπορεις να ανεβασεις την ταση λίγο ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 19, 2007 Author #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 Μαλλον δεν παιρνει το καταλληλο ρευμα απο την PCI-E.....ισως μετα απο σχετικο διαβασμα στο δικτυο Μπορεις να ανεβασεις την ταση λίγο ???? Ολα ενταξει, μου πρoτεινε ο Μαριος να κουμπωσω καλυτερα τα εχτρα καλοδια για sli που εχει το enermax.Αυτο ηταν τελικα,δεν εκαναν καλι επαφη με την υποδοχη της τροφοδοσιας της δευτερης καρτας,σας ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Νοέμβριος 19, 2007 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 ...happy gaming λοιπόν :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Νοέμβριος 19, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από mortisboy ...happy gaming λοιπόν :D yep Κωνσταντινε,happy flightsim-x:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.