Jump to content

δεν επαρκει το ρευμα

def

Recommended Posts

παιδια περασα να δοκιμασω την 8800gtx xfx και μου βγαζει συνεχεια μυνημα οτι δεν επαρκει το ρευμα,το τροφοδοτικο μου ειναι το enermax 1000,τα βυσματα τα κουμποσα κανονικα:( τι φταιει?

Αρχική απάντηση από perp

Πότε στο βγάζει αυτο το μήνυμα ρε συ? Βοοtάρει κανονικά?

μπουταρι κανονικα,πρωτου μπει στα win το βγαζει μετα μπαινει κανονικα στα win,αλλα οταν τρεχω καποιο 3dmark πεφτουνε τα fps παρα πολυ,μολις βαζω την gigabyte την

8800gtx Ολα καλα,ρε γαμωτο σημερα την ανοιξα να την δοκιμασω και μαλιστα εχει μια μεγαλη γρατζουνια πανω στο πλαστικο:(

Κοίτα εμενα κάτι αντίστοιχο μου ειχε βγάλει η ΑΤι ως ERROR στο Catalyst Control Center οταν προσπαθούσα να την τρέξω κλοκαρισμένη σε 3dmark... ότι δεν της φτάνει το ρεύμα... εμενα διορθώθηκε οταν ξαναπέρασα τους drivers... δεν δοκιμάζεις?

Αρχική απάντηση από gznp

Μη ρει!

Δοκίμασε την κάρτα αύριο σε κανα άλλο pc μπας και είναι ελαττωματική!

εκανα φορματ,παλι τα ιδια,ρε παιδια αυτη η καρτα ειναι χρησημοποιημενη,εχει γρατζουνιες πανω:( γινεται να εχει προβλημα η τροφοδοσια?γιατι βαζω πανω την αλλη την 8800 και τρεχει κανονικα

εμενα μου στειλανε tray c2d προχτες απο μεγαλο επωνυμο καταστημα και ειχε την πατουρα επανω στο heatspreader ....καποιος πονηρος εκει τα τσεκαρει πριν τα στειλει ...

απορω γιατι,δεν εμπιστευεται την ιντελ μηπως και ερχονται ελλατωματικα...?:mad:

θα σε βρω ρε τον νου σου....:devil:

παιδια καλημερα,καμια ιδιεα πριν την παω σημερα πισω?οταν βγαζω και βαζω ξανα τους drivers λειτουργει κανονικα στο τεστ,αμα το κανω restart μου το βγαζει παλι

Αρχική απάντηση από naz [Σήμερα, στις 05:29]

εμενα μου στειλανε tray c2d προχτες απο μεγαλο επωνυμο καταστημα και ειχε την πατουρα επανω στο heatspreader ....καποιος πονηρος εκει τα τσεκαρει πριν τα στειλει ...

απορω γιατι,δεν εμπιστευεται την ιντελ μηπως και ερχονται ελλατωματικα...?:mad:

θα σε βρω ρε τον νου σου....:devil:

Πιστεύω πως όλοι οι Core2 έχουν αυτό το πάτημα που λές πάνω στο HeatSpreader.

Και ο δικός μου ο Q6600 που είναι Boxed και σφραγισμένος, το έχει.

Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 10:28]

παιδια καλημερα,καμια ιδιεα πριν την παω σημερα πισω?οταν βγαζω και βαζω ξανα τους drivers λειτουργει κανονικα στο τεστ,αμα το κανω restart μου το βγαζει παλι

Τράβα την πίσω Λευτέρη... πιο γρήγορα θα τελειώσει έτσι το σκηνικό και με λιγότερο κόπο... μην φάς και 1 βδομάδα για να βρείς τι φταίει.... καλημέρες...

Αρχική απάντηση από nkoumle [Σήμερα, στις 11:47]

Πιστεύω πως όλοι οι Core2 έχουν αυτό το πάτημα που λές πάνω στο HeatSpreader.

Και ο δικός μου ο Q6600 που είναι Boxed και σφραγισμένος, το έχει.

Και εδώ ο Q6600, 10 λεπτά τσέκαρα την συσκευασία πριν την ανοίξω για να δω πώς/άν την είχαν ανοίξει και ξανακλείσει χωρίς να χαλάσει αυτή ή οι πλαστικές σφραγίδες. Κανένα σημάδι παραβίασης στο κουτί αλλά από το πλαστικό παραθυράκι ο Q6600 φαινόταν used .:boxed:

@Def: εγώ θα την έβγαζα βόλτα για RMA.

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Χθες, στις 12:34]

Και εδώ ο Q6600, 10 λεπτά τσέκαρα την συσκευασία πριν την ανοίξω για να δω πώς/άν την είχαν ανοίξει και ξανακλείσει χωρίς να χαλάσει αυτή ή οι πλαστικές σφραγίδες. Κανένα σημάδι παραβίασης στο κουτί αλλά από το πλαστικό παραθυράκι ο Q6600 φαινόταν used .:boxed:

@Def: εγώ θα την έβγαζα βόλτα για RMA.

εχω ψωνισει και boxed 3 τον αριθμο.τοσο εμφανη σημαδια δεν εχω ξαναδει.το πατημα που λες το εχω παρατηρησει,αλλα ο συγκεκριμενος tray εβγαζε ματια...τι να πω?

def ελπιζω να σου βγει καλη η νεα:)

καλησπερα παιδια,σημερα παραλαβα την καινουρια την 8800 gtx,δεν την εβαλα ακομα πανω,αυτο που θελω να ρωτησω ειναι υπαρχει περιπτωση να ειναι χαλασμενο το τροφοδοτικο?αλλα πως γινεται η gigabyte να λειτουργει αψογα,δεν θαπρεπε αν ηταν χαλασμενο το τροφοδοτικο να ειχε και το ιδιο προβλημα η giga?

Λογικά ΚΑΤΙ θα έδειχνε πρόβλημα αν το τροφοδοτικό τα είχε παίξει... Ίσως η γκίγκα να μην ζητούσε το ίδιο ρεύμα αλλά σε full load θα έβγαζε κάτι το σύστημα. Καμια bsod, κάτι ρε παιδί μου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.