unknown Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2007 εχω 2 γραμμες τηλεφωνου και 1mbps απο τον Ποτε...συνολο ερχονται 50ευρω τον μηνα..σε 2-3 εβδομαδες ληγει η συνδεση μου και αναρωτιεμαι αν υπαρχει καμια καλυτερη επιλογη απο την ανανεωση...οσοι ψαγμενοι προσελθετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 εγω πιστευω κανα διμηνο πριν ληξει η συνδρομη..να ειχες κανει αιτηση για ιδιοκτητο...να σουν καλυμενος απο νετ..2-3 βδομαδες θεωρειται λιγος χρονος για ενεργοποιηση ιδιοκτητου...εγω ειχα κανει αιτηση για 4net soho στα 25 ευρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 αυτο που λες εχει δυο γραμμες τηλεφωνου?υπαρχει καποιο πακετο με δυο γραμμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Νοέμβριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Αν εννοείς ότι έχεις ISDN και θες πακέτο τύπου double play δυστυχώς δεν υπάρχει. Αυτό είναι και το δικό μου παράπονο. Ολοι οι εναλλακτικοί έχουν ή pstn δίκτυο ή VOIP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από unknown αυτο που λες εχει δυο γραμμες τηλεφωνου?υπαρχει καποιο πακετο με δυο γραμμες? αυτο που λεω ειναι το soho με νετ και τηλ ταυτοχρονα...απο οτι καταλαβαινω θες και μια γραμμη εξτρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 11, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 δεν εχω isdn πληρωνω δυο γραμμες+ιντερνετ ..κατι ακουσα οτι η ON δινει δυο γραμμες.. θα googlaρω λιγοπειτε και καμια αλλη ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Νοέμβριος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Η netone δίνει 2 γραμμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Νοέμβριος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 και η hol δίνει έξτρα γραμμή τσέκαρε στην περιχή σου τιπαίζει καλύτερα απο εναλλακτικούς γιατί γίνεται ένας ψιλοχαμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 11, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 σε ολες οσες εχω κοιταξει υπαρχει διαθεσιμοτητα..απο αξιοπιστια πως παει η κατασταση?νταξ σου λενε μεχρι 24 και μπαινεις με 10-15 δεν με πειραζει...αλλα να μην μενω καθε 3 και λιγο χωρις νετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 11, 2007 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 σε αυτα ακουγονται πολλα προβληματακια...εγω εβαλα κονν-εξ για καλο και για κακο...δεν εχω και χρονο να τρωω στα help desk Link to comment Share on other sites More sharing options...
unknown Νοέμβριος 11, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 ο οτε δεν εχει τπτ αντιχτοιχο? 2γραμες+ιντερνετ>10mbs ~ 35ευρω?εδιτ... το εχω χασει... με τοσες διαφημισεις δεν ξερω τι μου γινεταιΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Νοέμβριος 11, 2007 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 μπα με τιποτα ρε συ...εμενα μου βγαινει κανα 50αρικο χοντρικα για τα 4MBps αλλα καθαρα ομως+τηλ...που μου ειναι αχρηστο..μπες στο adslgr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.