giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11, 2007 Επειδη εχω μπερδευτει ποια απο τις 2 ειναι η καλυτερη?Η infinity ή η Νinja rev2...Καπου ειχα ακουσει οτι ειναι η ninja αλλα δεν θυμαμαι σιγουρα...Απο δευτερα-τριτη θα παρω το καινουργιο pc και δεν εχω αποφασισει ακομα για ψυκτρα....Απο οσους την εχουν παρει,εχει θερμοαπαγωγικη μεσα,και αν εχει ειναι ηλεκτροαγωγιμη?Ceramique δεν εχει το πλαισιο ε?:cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Νοέμβριος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Mugen (Infinity) κατά τη γνώμη μου..Έχουν μέσα ένα σακουλάκι με λίγη πάστα άσπρη σαν τη ceramique αλλά καλύτερα πάρε ξεχωριστά.Έχει ceramique το Πλαίσιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Νοέμβριος 11, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 +1 Mugen (Infinity). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Νοέμβριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Ήθελα κάτι για να βγάλω την υδρόψυξη. Πήρα την infinity. Υπερευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkman161416003258 Νοέμβριος 11, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 + 1 infinity Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Νοέμβριος 11, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Thermalright Ultra Extreme... και η mugen και η infinity είναι ολόκληρα γαϊδούρια και κάνουν ισάξια αν όχι λιγότερη δουλειά από την Thermalright. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_cupra Νοέμβριος 11, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Ευχαριστω παιδια!Mugen it is!! :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Νοέμβριος 11, 2007 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChrisκαι η mugen και η infinity είναι ολόκληρα γαϊδούρια Infinity=Mugen (in Japanese) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.