Jump to content

Lightsmark 2007

Recommended Posts

1) Θέλω να δω νούμερα από ΑΤι 29xx σειρά

2) Θελω να δω νούμερα από ΑΤι 38xx σειρά

Γιατί? Κάποιοι όξω λένε ότι αυτό το bench βγήκε για να ευνοήσει τις ΑΤι καθότι χρησιμοποιεί κάποιες καινούριες OpenGL εντολές που ενσωμάτωσε η ΑΤι στη σειρά 38xx.

Προς το παρόν όποιο καλό παιδί έχει 29xx ας κάνει ένα μικρό κόπο plz :D

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Sapphire HD 2900 pro @ 800-900 / catalyst 7.10 balanced

Όσοι έχετε GTX μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί παίζουν τα fps σας απο 150-500? WTF δηλαδή. Beta drivers? V-Sync on?

post-124-1416073260,4803_thumb.gif

Athlon64 2800+ και 7900GS KO μου έβγαλαν 75,7. Δε με χάλασε, αν σκεφτείς ότι τρέχει με ένα μόνο (και προβληματικό ) 512 dimm (που βγάζει πού και πού bsod)! Μόλις έρθουν τα καινούρια θα ξαναποστάρω.

να ρωτησω κατι βλεποντας το σκορ του master djd εχουμε την ιδια συχνοτητα στο cpu εγω ειμαι με gtx και βγαζω πιο μικρο σκορ.Παιζει ρολο η μνημη?

Μαλλόν πιο πολύ ρόλο ο cpu παίζει. Δεν μπορεί gts να βγάζουν 2,5 φορές παραπάνω frames από μένα...

Όσοι έχετε GTX μπορείτε να μου εξηγήσετε γιατί παίζουν τα fps σας απο 150-500? WTF δηλαδή. Beta drivers? V-Sync on?

Μαλλον ειναι θεμα quad?

Αρχική απάντηση από stefanos9 [Σήμερα, στις 19:02]

Μαλλον ειναι θεμα quad...!!!!!

Δεν το νομίζω. Δείτε ReaperX και def.

παντος δεν μπορεσα ακομα να καταλαβω πως τα αλλα παιδα που εχουν παραπλησια συστηματα με μενα βγαζουν πολυ περισσοτερο

κατι κανεις εσυ αλλο..χεχε

εντωμετΑξυ στον θεο να τον πας τον κουαντ δεν βλεπεις τιποτα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.