bezdim Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10, 2007 Καλησπέρα!Μόλις έγινα κάτοχος του προαναφερθέντος κινητού και ψάχνω διάφορες εφαρμογές freeware. Αν και έκανα μια αναζήτηση στο google κάπου χάθηκα!Τα είδη των προγραμμάτων που αναζητώ είναι:1) Ένα επιστημονικό κομπιουτεράκι με δυνατότητες σαν του casio fx-85ES 2) Ένα πρόγραμμα που να εμφανίζει τον Περιοδικό Πίνακα καθώς και όσες το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες.3) Ψάχνω επίσης ένα πρόγραμμα που θα μου επιτρέπει να χρησιμοποιώ τη γραφίδα για να ζωγραφίζω με δυνατότητες παρόμοιες του mspaint.4) Οτιδήποτε άλλο θεωρείτε εσείς ότι θα μπορόυσε να μου χρειαστεί ή εφαρμογές που βρίσκετε εσείς χρήσιμες.Αν έχει ξαναγίνει παρόμοιο thread και μου ξέφυγε από την αναζήτηση που έκανα, παρακαλώ να μου δωθεί κάποιο λινκ και έπειτα να πραγματοποιηθούν οι συνηθισμένες διαδικασίες.Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Νοέμβριος 10, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2007 Κοίτα, η πλατφόρμα UIQ 3.0 είναι πολύ φτωχή σε εφαρμογές.. Για τις ερωτήσεις σου τωρα: 1) Freeware δεν υπάρχει (δες το BestCalc) 2) Δεν υπάρχει (αν το βρεις κάτι μονο σε java, δηλαδή όχι ειδικά για uiq 3.0) 3) Δες την εφάρμογη Σημειωσεις που έχει, ίσως σε καλύπτει 4) Μια λίστα από πολύ καλές εφαρμογές free και μη είναι: Documents2Go (καλύτερο από το quickoffice) fring (freeware, voip) GDesk (freeware, desktop customize) Swiss Manager Sman for uiq3.0 - must have task manager (freeware) IM+ (msn messenger και άλλοι messengers) LCG Jukebox (mp3 player - πολύ καλύτερο από το ψιλοτραγικό που έχει) Best calc Opera mini modded (free) Putty (αν το χρησιμοποιείς γενικα) (free) SlovoEd (λεξικό) TomTom (για gps και με χάρτη αθήνας) Χ-plore (πολύ καλός file manager) A, ένα πολύ ενθαρρυντικό νέο είναι ότι από το νέο έτος θα βγει έκδοση του styletap και για uiq οπότε θα μπορούμε να τρέχουμε όλες τις εφαρμογές που είναι γραμμένες για PalmOS!! Αυτά, για περαιτέρω πληροφορίες περί του πως θα βρεις τα μη free προγράμματα, pm me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Νοέμβριος 25, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Ζάχο σ' ευχάριστω για την απάντηση σου.Μια δεύτερη ερώτηση:Τι πρόγραμμα χρειάζομαι για να συμπιέζω video, το οποίο θα παίζει σε native ανάλυση του P1i ή τουλάχιστον σε ένα 16:9 φορμά για να τα βλέπω πλάγια?Υ.Γ. Έχω κάνει αρκετούς πειραματισμούς σε .3gp αλλά το αποτέλεσμα δε μου άρεσε καθόλου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaxos Νοέμβριος 25, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2007 Δεν εχω ασχοληθεί με 3gp, αλλά μπορείς να βάλεις το DivX Player (last version 0.89,free) οπου παιζει μια χαρά divx videakia.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.