Jump to content

ερωτηση για πολλαπλα δορυφορικα καναλια

elefsinaras

Recommended Posts

λοιπον παιδια οσοι ξερετε απο τετοια θεματα θα ηθελα

την βοηθεια σας

εχω σκοπο να παρω 8 τηλεορ των 37"

συν μια 42" που εχω και ο projector που εχω 10

σημεια προβολης το συνολο...........

θελω τωρα σε αυτα να παιζουν δορυφορικα καναλια

συνδρομιτικα οπως supersport1-2-3 -espn - raisport

και αλλα

τωρα στο θεμα μας υπαρχει καποιος δορυφορικος δεκτης

που θα μου κανει αυτη την δουλεια ? δηλαδη να βαλω

π.χ 3 στο espn 2raisport 5supersport ?

η πρεπει να βαλω στα δεκα σημεια προβολης δεκα δεκτες ? αρα και δεκα πιατα αρα και δεκα συνδεσεις ?

(για τις συνδεσεις λογικο μου μοιαζει αλλα αν μπορει τα μηχανηματα να ειναι ποιο λιγα η τα πιατα τουλαχιστον

μην βαλω και δεκα στην ταρατσα....... )

καλο θα ηταν να μου κανετε προταση και καμια εταιρεια

που ειναι σχετικη με το αντικειμενο

α και για να σας βγαλω απο την απορια τι θελει αυτος τοσες τηλεορασεις ειναι για καφετερια

Δεν χρειάζεται να βάλεις πολλά πιάτα. Υπάρχει LNB με πολλές εξόδους, μια για κάθε αποκωδικοποιητή.

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει αποκωδικοποιητής που να έχει δυο ή παραπάνω tuner για να δίνει εξόδους σε tv.

Πάντος θα μπορείς να βάλεις spliter στις κάρτες ή να κάνεις δίκτυο με τους αποκωδικοποιητές ώστε να μην χρεώνεσαι πολλά σε συνδρομές.

Ναι αλλα με 10 LNB σε ενα πιατα, θα αρκετες απωλιες. Υπαρχουν ειδικοι δεκτες που εχουν κ τα ξενοδοχεια. Εχω εναν γνωστο που η δουλεια του ειναι τα δορυφορικα. Αν σε ενδιαφερει πες μου....

Υπάρχει 8απλό LNB δηλαδή 1 LNB βγάζει 8 καλώδια για δέκτες. Βάζεις άλλο ένα 2πλο ή 4πλο LNB και έχεις 12 καλώδια, για 12 δέκτες. Παίρνεις και 5 δεκτες με διπλούς receivers και με ethernet (για να μοιράζεις την συνδρομιτική) και είσαι jet. Περισσότερες λεπτομέρειες και τιμές θα βρείς σε ειδικά μαγαζιά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.